Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της

Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μερικά ροζ μπαλόνια που κοσμούν το σαλόνι της.

Η Νάντια Μπουλέ έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram, τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική”, την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουλίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέαστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Η ίδια ωστόσο δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το ευτυχές γεγονός, ενώ ακόμα και η έξοδό της από το μαιευτήριο έγινε αθόρυβα και υπό άκρα μυστικότητα.

Η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μερικά ροζ μπαλόνια που κοσμούν το σαλόνι της, και έγραψε:

“Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω.

Κι αν την βρω
θα την ρωτήσω τι είν’ αυτό, τι ειν’ αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.

[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”, σημειώνει στην ανάρτησή της η Νάντια Μπουλέ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις