Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νάταλι Πόρτμαν: Ο γιος της την ενέπνευσε να φτιάξει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC

Νάταλι Πόρτμαν: Ο γιος της την ενέπνευσε να φτιάξει τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC

Για τη ποδοσφαιρική ομάδα Angel City FC που έχει δημιουργήσει μαζί με άλλες διάσημες γυναίκες του Χόλυγουντ μίλησε η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν στην εκπομπή «The Late Late Show» του CBS και στον Τζέιμς Κόρντεν.

Η βραβευμένη ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε ότι αφορμή για να φτιαχτεί η ποδοσφαιρική ομάδα ήταν ο γιος της.  

Σύμφωνα μάλιστα με την Dailymail τον επόμενο μήνα θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Angel City», σε σκηνοθεσία της ‘Αρλεν Νέλσον και την ηθοποιό να συμμετέχει στα επεισόδια παράλληλα με το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.

Μέσα από τα τρία επεισόδια της σειράς θα ξετυλιχθεί το παρασκήνιο ανόδου της Angel City FC με έδρα το Λος Ανζελες στην πρώτη τους σεζόν το 2022.

«Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το ξεκίνημα της από το μηδέν. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν, είπε η Πόρτμαν και προσθέτει. «Είδα τον γιο μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με τον ίδιο ενθουσιασμό που παρακολουθούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών. Έλεγα: «αυτό είναι επανάσταση, αν τα παιδιά μπορούν να θαυμάζουν τις αθλήτριες με τον ίδιο τρόπο που θαυμάζουν τους αθλητές»».

Μετά από την προβολή ενός μικρού αποσπάσματος στην εκπομπή ο Τζέιμς Κόρντεν σχολίασε ότι η προσέλευση του κόσμου στους αγώνες είναι μεγάλη. «Ναι, είμαστε sold out σε κάθε παιχνίδι», επιβεβαίωσε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις