Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ναταλία Τσαλίκη: Είναι λίγο βάρος το παρελθόν γιατί μας δημιουργεί ενοχές

Ναταλία Τσαλίκη: Είναι λίγο βάρος το παρελθόν γιατί μας δημιουργεί ενοχές

Καθόλου καλή σχέση με το παρελθόν δεν έχει η Ναταλία Τσαλίκη, όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Λένα Αρώνη και την εκπομπή Artweek, στην ΕΡΤ. 

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου το παρελθόν, δεν έχω καθόλου καλή σχέση μαζί του. Καθόλου δεν με αφορά. Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί το παρελθόν. Είναι λίγο βάρος το παρελθόν γιατί μας δημιουργεί ενοχές, συγκρίνουμε και σκεφτόμαστε πως αυτό έγινε λόγω εκείνου. Αναγκάζεται δηλαδή το μυαλό μας και είναι σε συνεχή δουλειά, απασχολημένο με το τι έγινε», τόνισε η Ναταλία Τσαλίκη.

Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε το συλλογισμό της, λέγοντας: «Σαν μια θολούρα, ένα σκουπίδι είναι το παρελθόν το οποίο μας είναι άχρηστο. Εγώ θεωρώ ότι είναι σαν νεκροταφείο το παρελθόν. Το παρελθόν το θεωρώ νεκροταφείο. Έγινε και τέλος.

Ό,τι καλό είχε να μας προσφέρει, το κουβαλάμε. Έχει γράψει μέσα μας, στο μυαλό μας, στην προσωπικότητα μας, στα χαρίσματα και στις εμπειρίες μας.

Έχει γράψει, θέλουμε, δεν θέλουμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναφέρνουμε στην επικαιρότητα, στην επιφάνεια και στο τώρα. Πάει και έφυγε.

Αυτό είναι ίσως κάτι που δεν μας έχει μάθει κανείς, αν και θα έπρεπε να το μαθαίνουμε από μικρά παιδιά. Ότι δηλαδή η ζωή ξεκινάει κάθε μέρα, θεωρητικά το ακούμε και ηχεί όμορφα, πρέπει όμως να το κάνουμε και στην πράξη.

  

Έκανες λάθη; Όλα τα λάθη είναι παράσημα, εμπειρίες, σου έδωσαν δύναμη, σε πήγαν μπροστά και βρήκες τρόπο να τα ξεπεράσεις».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις