Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα συνεργασία Ρουβά – Ψινάκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Που θα βρεθούν ξανά οι δύο πρώην συνεργάτες. Τα τηλεφωνήματα και οι συνεννοήσεις Σάκη και Ηλία.

Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Ψινάκης: συνεργάτες και φίλοι για πάρα πολλά χρόνια. Οι δύο άντρες απασχολούσαν για πολλά χρόνια τα Μέσα καθότι η συνεργασία τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική αλλά και φιλική. Ακόμα κι όταν η μακρόχρονη επαγγελματική τους συνεργασία έληξε, ποτέ κανείς από τους δύο δεν μίλησε αρνητικά ο ένας για τον άλλον, αποδεικνύοντας έτσι ότι πράγματι οι βάσεις της σχέσης τους ήταν φιλικές κι όχι απλά επαγγελματικές.
Ο κάθε ένας τράβηξε το δικό του δρόμο, συνεχίζοντας κι οι δυο με τη δουλειά τους να απασχολούν τα Μέσα. Μάλιστα, στις πρεμιέρες του Ρουβά ο Ψινάκης ήταν πάντα εκεί, για να χειροκροτεί τον καλλιτέχνη και να στηρίζει το φίλο του. Τώρα όμως, φαίνεται ότι ήρθε η σειρά του Σάκη να αποδείξει ότι κι αυτός στηρίζει τον Ηλία. 
 
Ο Ψινάκης παίρνει μικρόφωνο!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Ψινάκης πρόκειται σύντομα να βρεθεί πίσω από τα μικρόφωνα. Όχι για να… τραγουδήσει αλλά επειδή θα ξεκινήσει δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο «Θέμα FM». Η οποία εκπομπή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι πρωτότυπη και ανατρεπτική, όπως άλλωστε ο ίδιος ο Ψινάκης. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και θα φιλοξενήσει τους 100 top έλληνες της τελευταίας δεκαετίας. Δηλαδή, οι έλληνες κι οι ελληνίδες που σε αυτά τα δέκα τελευταία χρόνια (2000 έως 2010) έχουν διαπρέψει στον τομέα τους και έχουν καταφέρει με τη δουλειά τους και τα έργα τους να κερδίσουν το θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου, θα βρίσκονται… απέναντι του Ψινάκη στο ραδιοφωνικό στούντιο του «Θέμα FM»..
Οι 100 top έλληνες λοιπόν της τελευταίας δεκαετίας θα… παρελάσουν ο ένας μετά τον άλλον, από το ραδιοφωνικό στούντιο και θα συνομιλούν με τον Ψινάκη, που σίγουρα γνωρίζει να κάνει μία ανατρεπτική συνέντευξη, -μακριά από καθιερωμένες και κλισέ ερωτήσεις- αλλά σεβόμενος πάντα τους καλεσμένους στο «ραδιοφωνικό του σπίτι»!
Κι εκεί λοιπόν, στην καινούργια ραδιοφωνική εκπομπή του, ο Ψινάκης πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Ρουβά. 
 
Ηλίας καλεί Σάκη!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υπεύθυνων του ραδιοφωνικού σταθμού «Θέμα FM» και του Ψινάκη, συζητήθηκε το ποια θα είναι τα 100 πρόσωπα με τα οποία ο Ηλίας θα ασχοληθεί στις εκπομπές του. Κι όπως ήταν φυσικό ο Σάκης Ρουβάς ήταν από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.
Μην ξεχνάμε ότι ο Sakis έχει καταφέρει σε αυτή την τελευταία δεκαετία να εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον, να τραγουδήσει στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων αλλά και να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να τραγουδάει μόνο. Ο «λαμπερός σταρ του τραγουδιού» πρωταγωνίστησε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες και επίσης, παρουσίασε το «X Factor» που έκανε υψηλές τηλεθεάσεις. Δίκαια λοιπόν το όνομά του έπεσε στο τραπέζι…
Δίκαια λοιπόν την επόμενη στιγμή ο Ψινάκης ζήτησε τη στήριξη του φίλου και πρώην συνεργάτη του…!
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Ψινάκης επικοινώνησε με τον Ρουβά και αφού του ανακοίνωσε τα καινούργια επαγγελματικά του σχέδια, ζήτησε τη βοήθειά του. Του ζήτησε μάλιστα ο Σάκης να είναι ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή του ώστε να του πάει… γούρι!
 
Η απάντηση του Σάκη
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες είναι ζήτημα ημερών το να διευκρινιστούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν οι δύο πρώην στενοί συνεργάτες ανταμώσουν ξανά. Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια καλής συνεργασίας γνωρίζουν πολύ καλά πώς να δουλεύουν μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Και θεωρείται σίγουρο ότι ο Σάκης θα σταθεί δίπλα στον πρώην στενό του συνεργάτη σε αυτό το καινούργιο του επαγγελματικό βήμα. Είναι σίγουρο ότι μετά τον τελικό και του «Χ Factor» ο Σάκης θα καταφέρει να βρει το χρόνο για να στηρίξει το φίλο του. Άλλωστε, παραφράζοντας λίγο και τη γνωστή λαϊκή ρήση, «οι φίλοι… στις καινούργιες προσπάθειες φαίνονται»! 
       

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε