Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο επεισόδιο με τον Μπεν Άφλεκ: Ήταν εκνευρισμένος και έκλεισε με δύναμη την πόρτα της Τζένιφερ Λόπεζ

Νέο επεισόδιο με τον Μπεν Άφλεκ: Ήταν εκνευρισμένος και έκλεισε με δύναμη την πόρτα της Τζένιφερ Λόπεζ

O Μπεν Άφλεκ έχει κατά καιρούς… ξεφύγει και το έκανε για άλλη μια φορά σε βόλτα που είχε πάει με την Τζένιφερ Λόπεζ δείχνοντας ξανά την εκρηκτική πλευρά του χαρακτήρα του. 

Ο Μπεν Άφλεκ είχε βγει μια βόλτα με την Τζένιφερ Λόπεζ. Το ζευγάρι έγινε αντιληπτό από τους παπαράτσι που την έστησαν στον 50χρονο ηθοποιό και την 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό στο αμάξι τους και περίμεναν να επιστρέψουν.

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι παπαράτσι οι δυο σταρ πλησιάζουν μαζί στο πολυτελές αυτοκίνητό τους. Ο Μπεν Άφλεκ είναι μπροστά και η έκφρασή του δείχνει ότι είναι εκνευρισμένος. Με ποιον; Αυτό παραμένει άγνωστο.

Κάποιοι λένε ότι είχε εκνευριστεί με την παρουσία των δημοσιογράφων. Άλλοι λένε ότι ίσως ο εκνευρισμός του να οφείλεται αλλού.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πάντως, φέρεται ως… ιππότης και ανοίγει την πόρτα για να μπει μέσα η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Όταν όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ μπαίνει στο αυτοκίνητο ο Μπεν Άφλεκ χτυπάει με δύναμη την πόρτα και δείχνει κομματάκι εκνευρισμένος. Μάλιστα κάτι λέει στους παπαράτσι δείχνοντας ότι μάλλον τα είχε μαζί τους και γι’ αυτό είχε εκνευριστεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις