Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο τραγούδι από τον πρώην μουσικό των Oasis, Νόελ Γκάλαχερ

Νέο τραγούδι από τον πρώην μουσικό των Oasis, Νόελ Γκάλαχερ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο Νόελ Γκάλαχερ και το συγκρότημά του «High Flying Birds» επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι, το «Pretty Boy». Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του πρώην μουσικού των Oasis.

Το «Pretty Boy» του πρώην μουσικού των Oasis, είναι ένα κομμάτι που κινείται γρήγορα, οδηγείται από την ανήσυχη post-punk ενέργεια του συγκροτήματος, αλλά τελειώνει με ένα μελωδικό τζάγκκλ. 

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο στούντιο «Lone Star Sound» του Γκάλαχερ στο Λονδίνο και είναι συμπαραγωγή με τον Πολ Στέισι. Στο τραγούδι παίζει επίσης κιθάρα ο φίλος και συνεργάτης του Γκάλαχερ, Τζόνι Μαρ.

«Για αυτόν τον νέο δίσκο, ήταν το πρώτο κομμάτι που έγραψα, το πρώτο που έκανα demo και το πρώτο που ολοκλήρωσα, οπότε είναι σωστό να είναι το πρώτο τραγούδι που θα ακούσει ο κόσμος», δήλωσε ο Νόελ Γκάλαχερ.

Οι «High Flying Birds» του Νόελ Γκάλαχερ κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, «Who Built the Moon?», το 2017. Πέρυσι, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το 2011 έως το 2021, η οποία περιείχε δύο νέα τραγούδια.

Το επόμενο άλμπουμ του Νόελ Γκάλαχερ και των «High Flying Birds» πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις