Lifestyle

Νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν οι Elton John και Ed Sheeran

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα φετινά Χριστούγεννα, δύο γνωστοί καλλιτέχνες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ο Έλτον Τζον (Elton John) και ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) θα κυκλοφορήσουν καινούριο τραγούδι στο πνεύμα των εορτών. 

Σύμφωνα με το People, o ίδιος ο Εντ Σίραν αποκάλυψε για το τραγούδι με τον Έλτον Τζον στον Τζίμι Φάλον, όταν ήταν καλεσμένος στο «The Tonight Show», ότι αρχικά ήταν αντίθετος στην ιδέα, αναφερόμενος στην δυσκολία να γράψεις ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. «Ήμουν αρχικά αντίθετος… όχι ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αγαπώ τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Άγγλος τραγουδοποιός.

Ο Έλτον Τζον το 1973 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Step Into Christmas», το οποίο συνεχίζει να ανεβαίνει στα charts. Ο τραγουδιστής «πίστωσε εν μέρει» την επερχόμενη συνεργασία στην επιτυχία αυτού του τραγουδιού.

Αποκάλυψε ότι ο Έλτον Τζον επικοινώνησε μαζί του τα περασμένα Χριστούγεννα για να του ευχηθεί «Καλές Γιορτές» και τον ρώτησε αν θα ήθελε να συνεργαστούν. «Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι του “Step into Christmas” ήταν στην έκτη θέση του top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε ο Σίραν και ανέφερε, κιόλας, ότι μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Συμφώνησαν και άρχισαν να γράφουν: «Όταν έγραψα ένα ρεφρέν συνεχίζει ο Σίραν πήγα να του το δείξω με αποτέλεσμα να μείνω μαζί του και να γράψουμε τρία. Το ένα από αυτά λέγεται “Καλά Χριστούγεννα”», επισημαίνει ο Σίραν χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το νέο τραγούδι εκτός ότι είναι «υπέροχο».

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν και οι δύο τα καινούρια τους άλμπουμ. Ο Έλτον Τζον το πολυσυλλεκτικό με τίτλο «The Lockdown Sessions» με 16 συνεργασίες και είναι το 32ο στούντιο άλμπουμ της καριέρας του. Ενώ η καινούργια δουλειά του Εντ Σίραν, έχει τίτλο «= (Equals)», και περιέχει 14 νέα τραγούδια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης
Προκλητική ανάρτηση από την Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα κι αυτόν και τη δουλειά του»
«Το λαϊκό προσκύνημα στον νεκρό Μαζωνάκη είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ονείρων μιας γενιάς καλλιτεχνών, που αλλιώς τα φανταστήκαμε», σχολίασε ακόμη η Αφροδίτη Μάνου
Αφροδίτη Μάνου 65
Ξαφνιάζει η Έλεν Μίρεν: Αποφεύγω τους γιατρούς και προτιμώ για ιατρικές συμβουλές την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το 2024 παραλαμβάνοντας κάποιο βραβείο, η 81χρονη καλλιτέχνης είχε σκίσει το κείμενο της ομιλίας που της είχαν δώσει οι διοργανωτές όταν κατάλαβε πως ήταν γραμμένη από ΑΙ
Έλεν Μίρεν