Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν οι Elton John και Ed Sheeran

Νέο τραγούδι για τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσουν οι Elton John και Ed Sheeran
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Τα φετινά Χριστούγεννα, δύο γνωστοί καλλιτέχνες στην παγκόσμια μουσική σκηνή, ο Έλτον Τζον (Elton John) και ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) θα κυκλοφορήσουν καινούριο τραγούδι στο πνεύμα των εορτών. 

Σύμφωνα με το People, o ίδιος ο Εντ Σίραν αποκάλυψε για το τραγούδι με τον Έλτον Τζον στον Τζίμι Φάλον, όταν ήταν καλεσμένος στο «The Tonight Show», ότι αρχικά ήταν αντίθετος στην ιδέα, αναφερόμενος στην δυσκολία να γράψεις ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. «Ήμουν αρχικά αντίθετος… όχι ότι δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, αγαπώ τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Άγγλος τραγουδοποιός.

Ο Έλτον Τζον το 1973 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Step Into Christmas», το οποίο συνεχίζει να ανεβαίνει στα charts. Ο τραγουδιστής «πίστωσε εν μέρει» την επερχόμενη συνεργασία στην επιτυχία αυτού του τραγουδιού.

Αποκάλυψε ότι ο Έλτον Τζον επικοινώνησε μαζί του τα περασμένα Χριστούγεννα για να του ευχηθεί «Καλές Γιορτές» και τον ρώτησε αν θα ήθελε να συνεργαστούν. «Μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά ότι το τραγούδι του “Step into Christmas” ήταν στην έκτη θέση του top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε ο Σίραν και ανέφερε, κιόλας, ότι μιλάνε κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Συμφώνησαν και άρχισαν να γράφουν: «Όταν έγραψα ένα ρεφρέν συνεχίζει ο Σίραν πήγα να του το δείξω με αποτέλεσμα να μείνω μαζί του και να γράψουμε τρία. Το ένα από αυτά λέγεται “Καλά Χριστούγεννα”», επισημαίνει ο Σίραν χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα άλλο για το νέο τραγούδι εκτός ότι είναι «υπέροχο».

Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν και οι δύο τα καινούρια τους άλμπουμ. Ο Έλτον Τζον το πολυσυλλεκτικό με τίτλο «The Lockdown Sessions» με 16 συνεργασίες και είναι το 32ο στούντιο άλμπουμ της καριέρας του. Ενώ η καινούργια δουλειά του Εντ Σίραν, έχει τίτλο «= (Equals)», και περιέχει 14 νέα τραγούδια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις