Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

News(b)it: H επιστροφή της Ριάνα και το αμάξι που πετάει – Bonus, το καλύτερο surf video της Δευτέρας

News(b)it: H επιστροφή της Ριάνα και το αμάξι που πετάει – Bonus, το καλύτερο surf video της Δευτέρας

1. Ποιός είναι ο εχθρός και πως τον απεικονιζουν διαφορετικά έθνη στα πεδία βολής τους;

Σε αυτό το εξαιρετικά καθημερινό ερώτημα αποφάσισε να δώσει απάντηση η φωτογράφος Χένριντε Κόμπλ και ταξίδεψε σε περισσότερες από 30 χώρες, αναζητώντας το πως απεικονίζουν το δικό τους εχθρό. Οι διαφορές ανάμεσα στο ποιός είναι το κακό στο Αφγανιστάν και ποιος στη Βρετανία αξίζουν της προσοχής σου όχι μόνο επειδή είναι ΚΑΙ αστείες. Πάτα σκανδάλη εδώ.

2. H Ριάνα επέστρεψε στο Instagram

και αυτό είναι κάτι που θα μονοπωλήσει για καιρό τα μάτια πολλών. Η Ριάνα επιστρέφει σε μια στιγμή που το κοινωνικό δίκτυο έχει χαρακτηριστεί για πολλοστή φροά σεξιστικό απέναντι στις γυναίκες ενώ έγινε πεδίο βολής ανάμεσα στην απίθανη τηλεπερσόνα Τσέλσι Χάντλερ και τα συντηρητικά κεφάλια της Αμερικής αλλά κυρίως το ένα, μεγαλο, συστηρητικό κεφάλι που γυρνάει στο όνομα Βλαδίμηρος Πούτιν.

3. Ό,τι είναι για τις γυναίκες μια τσάντα Chanel είναι για τους υπόλοιπους ένα ακόμη gadget που θα μας θυμήσει τα παιδικά μας χρόνια. Όταν θα θέλαμε να είμαστε και επίγειοι και ενέριοι και λέγαμε, για σκέωου ρε παιδί μου τι ώρα που θα μπορούσες νε πετχτείς πάνω από την Κηφισίας και να διαχτινιστείς στον Κεραμεικό σε πέντε λεπτά και κάτι; Για σήμερα, το ρόλο αυτό το παίζει το AeroMobil 3.0 που έρχεται χαλαρά χαλαρά από τη Σλοβακία ενώ το πρωτότυπο έκανε ξεκίνησε πολλές συζητήσεις στο Φεστιβαλ Προτωπορίας στη Βιέννη. Το υβριδικό όχημα δεν πρόκειται να βγει σε γραμμη παραγωγής αύριο ωστόσο μπορείς να παρακολουθήσεις την εξέλιξη του εδώ.


4. O Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στη σκηνή του Roxy στο Λος Άντζελες και αποφάσισε να συνοδέψει τον φίλο και συχνά συνεργάτη του Μεριλιν Μάνσον στο “Beautiful People” από το 1996. Η κατάσταση είναι περίεγη και βιντεοσκοπήθηκε για να μπορέσετε να βγάλετε και εσείς μια άποψη αν αυτό τώρα είναι κάτι ωραίο ή κάτι πολύ χάλια. FYI, ο Τζόνι δεν έβγαλε ποτέ το γυαλί του.

Αντί επιλόγου, σήμερα, Δευτέρα, νέα εβδομάδα, νέος μήνας και νέες εικόνες από κάποιον τύπο που πέρασε πολύ ωραία κάνοντας surf και μάλλον εξακολουθεί να το κάνει κινηματογραφώντας τις περιπέτειες του με ένα drone. Ζήλεια μου.

The Best Mentawai Islands Surf Video from my drone, Phyllis. June 2014, by Paul Borrud from The Bird on Vimeo.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε