Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

News(b)it: Tο επικό ημερομίσθιο της Cara και τα ανάλατα λαζάνια του Μπρους Σπρίνγκστιν

News(b)it: Tο επικό ημερομίσθιο της Cara και τα ανάλατα λαζάνια του Μπρους Σπρίνγκστιν

Η ηλιθιότητα είναι μια δύναμη ανυπέρβλητη. Τη δύναμη του επέδειξε για ακόμη μία φορά ο 26χρονος σέρφερ Χάρισον Ουίλιαμς που έγινε πρωταγωνιστής βλακείας μετά από εκείνη τη μέρα στις αρχες του μήνα.

Τότε που όταν είδε μια νεκρή φάλαινα που επέπλεε για ημέρες στα ανοικτά νησιών της δυτικής Αυστραλίας να την τρώνε καρχαρίες, σκέφτηκε: Wow. Θα πηδήξω επάνω της. Θα κάνω σερφ ενώ την κατασπαράζουν τα σαγόνια. Wow. Σε συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο The Stranger της Αυστραλίας, όταν ρωτήθηκε πως στο διάβολο σκέφτηκε κάτι τέτοιο απάντησε: “Μου το πρότεινε ο φίλος μου. Το έβρισκε φοβερή ιδέα για διασκέδαση”.
Όταν ο δημοσιογράφος του είπε οτι τώρα είναι πλέον ένας viral διάσημος, ότι μπορεί να βγάλει λεφτά κάνοντας όλα όσα ένας έξυπνος δεν θα τολμούσε να κάνει, ο Χαρισον τερμάτισε την αγνοια του λέγοντας “Συγγνώμη τώρα, πρέπει να κλείσω”. Πόσο βλάκας.

O πλούσιος βλάκας της ημέρας πάλι αγαπάει πολύ τους υδατάνθρακες. Έτσι δικαιολογείται το οτι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ακούμπησε 300 χιλιάδες δολάρια για να γρατσουνίσει μια κιθάρα. Παρέα με το Boss. Να πάει μια βόλτα καβάλα στη μηχανή. Με οδηγό το Boss. Και κυρίως να απολαύσει ένα γεμάτο, ίσως και δύο πιάτα από φρέσκα λαζάνια μαγειρεμένα χωρίς πολύ αλάτι ίσως από το Boss, ίσως από τους δούλους του. Επιπλέον ο Μπρους Σπρίνγκστιν έβγαλε σε δημοπρασία και ένα πουκάμισο πλυμμένο συγκεντρώνονατς συνολικά 600 χιλιάδες δολλάρια που πρόκειται να καλύπτουν ιατρικά έξοδα σε βετεράνους του πολέμου στο Ιρακ (Variety).

Ο συνιδρυτής της Μicrosoft, Πολ Άλεν είναι ένας απλός καθημερινός χομπίστας. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι του αρέσει να παίζει σε ροκ συγκρότημα, να αγοράζει ομάδες και ακίνητα κοκ. Υπάρχει όμως ένα κρυφό πάθος που ξεκίνησε στα παιδικά του χρόνια. Όταν πιτσιρικάς συνόδευε τον πατέρα του στις βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον και διάβαζε με τις ώρες για την αεροπλοία και τα σιδερένια πουλιά του B’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σήμερα ο Πολ Άλεν έχει στην κατοχή του 31 συλλεκτικά πολεμικά αεροπλάνα που εαν βρίσκεσαι στην αμερικανική πρωτεύουσα μπορεί και να τα δεις. Εαν όχι μπορείς να τα δεις πατώντας εδώ.

Τίποτα, τίποτα, τίποτα δε μοιάζει νασταματά τη μηχανή του χρήματος με τα πλούσια φρύδια που ονομάζεται Cara Delevigne. Η 22χρονη που μπορουμε να την αποκαλούμε και Kate Moss Juniοr αφού φιγουράρει σε καμπάνιες, περιοδικά, κόκκινα χαλιά και νυχτερινές εξορμήσεις όταν δεν τρολάρει τα media με τα Vine της, είναι πολύ χαρούμενη που η αγορά αναγνωρίζει τη δυναμική της και της χαρίζει ημερομίσθιο 8.250 ευρώ την ημέρα. Περίπου. Μεικτά. Τώρα νοιώθεις κάπως καλύτερα (The Independent).

Aντί επιλόγου, σκέψου πως το θες το καλαμάρι σου. Γεμιστό, ψητό ή τηγανητό; Είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτημα. Πάτα play.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε