Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νικήτας Τσακίρογλου: Από τα 14 μου ήθελα να γίνω ηθοποιός, έκοβα φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν από τα προγραμμάτα

Νικήτας Τσακίρογλου: Από τα 14 μου ήθελα να γίνω ηθοποιός, έκοβα φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν από τα προγραμμάτα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, Νικήτας Τσακίρογλου, στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου αναφέρθηκε αρχικά στην οικογένειά του και δήλωσε πως ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στη συνέχεια η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε και για την περίοδο της Κατοχής και τα χρόνια που ακολούθησαν, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως ήταν εφιάλτης.

«Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και το μεγάλο δώρο που έφερε στη ζωή του το θέατρο.

«Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγραμμάτα. Το θέατρο μου έφερε και την Χρυσούλα Διαβάτη. Δεν ξέρω εάν θα είχα κάνει αυτά που έχω κάνει εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό», είπε ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις