Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Έως τώρα, κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωνε, ούτε διέψευδε την είδηση.

Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου, το μεσημέρι της Δευτέρα, μιλώντας στην κάμερα του Pop up επιβεβαίωσε ότι η ίδια και ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισαν να χωρίσουν. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως οι δυο τους αν και είναι πια μαζί, έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, μίλησε στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, και για πρώτη φορά αποκάλυψε το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Δεν με γέμιζε η δουλειά μου, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου. Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε στη συνέχεια και για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο.

Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά.

Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Δείτε στο tife.gr το βίντεο με τις δηλώσεις της Νικολέττας Κοτσαηλίδου για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

 

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/nikoletta-kotsailidou-epivevaionei-proti-fora-ton-xorismo-apo-ton-spyro-papadopoulo/1147951/

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις