Lifestyle

Νικολέτα Βλαβιανού: Με έχει σημαδέψει η απώλεια της μητέρας μου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ήταν τραγωδία για μένα τότε, η κόρη μου το είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια της», είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο παραχώρησε η Νικολέτα Βλαβιανού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απώλεια της μητέρας της.

Το κεφάλαιο έρωτας για εσάς είναι κάτι που έχει κλείσει;

Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι και ανοιχτό. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτόν το καιρό.

Αν βέβαια έρθει κάτι ουρανοκατέβατο, καλώς να έρθει. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα, είναι να εργάζομαι και να κάνω ταξίδια.

Υπήρξε κάποια απώλεια στη ζωή σας, πέρα από του πατέρα σας, που σας σημάδεψε;

Ναι, ο θάνατος της μητέρας μου, που ήταν ξαφνικός και αναπάντεχος. Έλειπα σε περιοδεία τότε και πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν μαζί με την κόρη μου, όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η κόρη μου το είδε με τα μάτια της να συμβαίνει μπροστά της και ήταν οχτώ χρονών.

Τραγωδία για μένα τότε. Ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Δεν μπορείς να αλλάξεις το γεγονός δυστυχώς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τζένη Μπαλατσινού άνοιξε ξανά το άλμπουμ του γάμου της κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου – Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Σχεδόν δυόμισι μήνες μετά τον γάμο στη Μεσσηνία, η παρουσιάστρια άνοιξε ξανά το οικογενειακό άλμπουμ και μοιράστηκε δύο ξεχωριστά στιγμιότυπα
Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου 9
Η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Νίκο Πάττα ταξίδεψαν στο Μπαλί: «Φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια»
«Τρίτη χρονιά στο Μπαλί. Και φέτος γιορτάζουμε τρία ευτυχισμένα χρόνια μαζί με τον σύντροφο μου! Τρία χρόνια για τα οποία είμαι πραγματικά ευγνώμων», έγραψε η γνωστή γυμνάστρια στα social media
Σόφη Πασχάλη 7