Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Νίκος Φλωρινιώτης: Με πείραξε μια εξέταση, είχα πόνους και έκανα εμετούς

Νίκος Φλωρινιώτης: Με πείραξε μια εξέταση, είχα πόνους και έκανα εμετούς

“Είμαι λίγο καταβεβλημένος” δηλώνει από το νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (29.11.2023) στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

“Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δυο μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά”.

“Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά.

Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη.

 

“Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήρθε να με δει και ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν.

Ήθελε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο” τόνισε επίσης ο Νίκος Φλωρινιώτης στον Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις