Lifestyle

Νίκος Φλωρινιώτης: Με πείραξε μια εξέταση, είχα πόνους και έκανα εμετούς

“Είμαι λίγο καταβεβλημένος” δηλώνει από το νοσοκομείο ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες, ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε το πρωινό της Τετάρτης (29.11.2023) στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και την εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

“Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και μια με δυο μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά”.

“Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά.

Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά” σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη.

 

“Ο Κώστας Χαρδαβέλας ήρθε να με δει και ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν.

Ήθελε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο” τόνισε επίσης ο Νίκος Φλωρινιώτης στον Alpha.

Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το τρέιλερ του «Rust» με τον Άλεκ Μπάλντουιν - Στα γυρίσματα της ταινίας σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς
«Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω πιστεύω», λέει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Άλεκ Μπάλντουιν σε αυτό το γουέστερν που μας «μεταφέρει» στο Κάνσας του 1880
Ο Alec Baldwin σε σκηνή της ταινίας «Rust»
Η Σίνθια Νίξον ευχήθηκε στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να πορευτώ στη ζωή μου»
Οι φίλες και συμπρωταγωνίστριες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστεν Ντέιβις, της ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα 60α γενέθλιά της
Η Cynthia Nixon και η Sarah Jessica Parker
Χάρης Βαρθακούρης: Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή στη γλωσσοφαγιά, μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα
Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας της τοποθέτησής του, ότι η θέση της συζύγου του είναι στο σπίτι, διότι την έχουν ακόμη ανάγκη οι κόρες τους
Χάρης Βαρθακούρης