Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Νίκος Συρίγος: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μου λέει να μην είμαι αδιάλλακτος

Νίκος Συρίγος: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μου λέει να μην είμαι αδιάλλακτος

Η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός είναι για τον Νίκο Συρίγο η σύντροφός του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κι εκείνη που του λέει να μην είναι τόσο έντονος στις τοποθετήσεις του.

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε σήμερα (21.05.2024) στην εκπομπή Fay’s Time και όχι μόνο για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το ενδεχόμενο να κάνει κάτι «μόνος του» στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα να κάνω συνέντευξη στη Χάρις Αλεξίου, στη Δήμητρα Γαλάνη, στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει μιλήσει ακόμα, κατακρεουργήθηκε από τα ΜΜΕ», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως στο παρελθόν έχει πάρει συνέντευξη από τη νυν σύντροφό του αλλά τώρα, δεν θα το έκανε. «Μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε».

Για το ενδεχόμενο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να τραγουδήσει στίχους του, είπε: «Έχω φτιάξει δυο τραγούδια με τον Γιώργο Καραδήμο. Η Ελεωνόρα δεν θα ήθελα να τραγουδήσει στίχους μου, έχει πάρει στα χέρια της στίχους πολύ μεγάλων στιχουργών. Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους η Ελεωνόρα.

Θαυμάζω τα πάντα σε εκείνη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ένας σπουδαίος άνθρωπος, έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και στο μυαλό μου είναι ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό μου και η ψυχή μου έχει ανοίξει μαζί της.

Με την Ελεωνόρα διαφωνούμε πολλές φορές στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει. Μου λέει ότι δεν χρειάζεται να είμαι τόσο έντονος και αδιάλλακτος στις απόψεις μου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου, το θέμα είναι να περνάς καλά», ξεκαθάρισα.

Για τη Μαρίνα Σάττι και το… περιβόητο πια χασμουρητό στη Eurovision, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Δεν ενοχλούνται με τα παιδιά στα Τέμπη και ενοχλούνται με αυτό; Από όσα είδα από τη Eurovision, είναι το πιο σωστό που έκανε η Μαρίνα.

Ελπίζω να μην ήταν κουρασμένη και ίσα ίσα εγώ θα περίμενα, εφόσον θέλει να αντιδράσει, να μιλήσει. Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν μίλησε, ότι έπρεπε να πει ότι καλά είσαι εσύ εδώ, αλλά εκεί κάτω οι συμπατριώτες, ο Νετανιάχου δολοφονεί παιδιά και πρέπει να τοποθετηθείς εσύ. Δεν κουνάω το δάχτυλο και ελπίζω να μην είναι η κούρασή σου, αλλά η θέση σου».

  

Η «μαμά» Σίσσυ Χρηστίδου

«Η φετινή σεζόν είναι έντονη. Λες κάτι και μετά όλοι οι άλλοι από τις υπόλοιπες εκπομπές πέφτουν πάνω για να δημιουργήσουμε θέμα. Φτάνει με αυτά τα beef παιδιά, δεν υπάρχει. Όλοι παλεύουμε να μπούμε σε ένα beef, η τηλεόραση ασχολείται με τη τηλεόραση, συνεχίζει να κλείνει τα μάτια εκεί που δεν θα έπρεπε, είναι ακόμα πράγματα που με στεναχωρούν στην τηλεόραση, αλλά έχω βγει ότι είμαι ο γκρινιάρης, οπότε ας χαμογελάσουμε λίγο», είπε ο Νίκος Συρίγος και επανέλαβε πως το gossip δεν τον νοιάζει.

«Τα θέματα που με απασχολούν περισσότερο είναι της ενημέρωσης, αλλά επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα, έτσι έμαθα από μικρός να κάνω, δεν με χαλάει να ασχοληθώ και με τα ψυχαγωγικά. Αν μου πεις αν θα πρέπει να ασχοληθώ με το βρακί της Σούλας Μπούλα, δεν θα μου αρέσει και δεν είναι κάτι που χαίρομαι. Ευτυχώς σαν θεματολογία δεν υπάρχει στην εκπομπή μας».

«Έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο με την Barking Well, αλλά έχω πει πολλές φορές και είναι ένα από τα θέματα που η πιάτσα διαφωνεί μαζί μου, ότι για εμένα δεν παίζουν ρόλο τα συμβόλαια. Όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ευτυχισμένος στη δουλειά του, πρέπει να συζητήσει και να πει ότι δεν μου αρέσει εδώ ελάτε να το λύσουμε να ησυχάσουμε», είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ο Βασάλος είπε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι οικογένεια. Το έχω πει κι εγώ πολλές φορές, η Σίσσυ όντως είναι οικογένεια και δημιουργεί το κλίμα. Παρόλο που έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές και πάρα πολύ έντονα στον αέρα, δεν έχει μπει σε διαδικασία να μου πει κάτι εκτός αέρα. Σέβεται τη διαφωνία μου και όταν θα μου πει κάτι και θα με συμβουλεύσει σε κάτι, θα το κάνει με έναν τρόπο μαμαδίστικο (…)

Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι το οποίο θα συνδυάζει ρεπορτάζ και συνέντευξη. Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά απ’ έξω, δεν έχει φτάσει σε σημείο να γίνει σκαλέτα και να το δούμε», συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι τηγανιτές πατάτες για να αρέσω σε όλους, ούτε θέλω. Θέλω να είμαι καλά με το μαξιλάρι μου. Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης», είπε για τα σχόλια εναντίον του, ενώ έκρινε ότι οι παρουσιαστές αμφισβητούν τα νούμερα τηλεθέασης «όταν βγαίνουν δεύτεροι. Έχει αξία το σχόλιο αυτό όταν σε βγάζει πρώτο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις