Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νίκος Τερζής για δηλώσεις Ρουβά και υπόθεση Λιγνάδη: Δεν συμπονώ κάποιον που έχει αφήσει θύματα

Νίκος Τερζής για δηλώσεις Ρουβά και υπόθεση Λιγνάδη: Δεν συμπονώ κάποιον που έχει αφήσει θύματα

Λάβρος για τον Σάκη Ρουβά, συνεργάτη με τον οποίο έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες ήταν ο Νίκος Τερζής, μιλώντας την Δευτέρα (14.02.2022) στον ΑΝΤ1, σχετικά με την πρόθεση του να απαγορεύσει στον γνωστό τραγουδιστή να λέει τα τραγούδια του. Η αντίδραση του μουσικοσυνθέτη ήρθε μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ήταν μια άμεση αντίδραση, παίρνοντας προσωπική θέση, γιατί όταν πρόκειται για ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, οφείλουμε όλοι να παίρνουμε θέση» είπε ο Νίκος Τερζής, αναφερόμενος στην πρώτη του αντίδραση στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Εγώ δεν μπορώ να του απαγορεύσω να λέει τα τραγούδια μου, γιατί δεν είναι ολοκληρωτικά κάτι δικό μου. Αυτό όμως δείχνει την διάθεση και την στάση μου απέναντι σε αυτό», πρόσθεσε. 

«Δεν μπορώ να συμπονέσω κανέναν που έχει αφήσει πίσω του θύματα. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος και όταν κάνουμε λάθος, οφείλουμε να ζητάμε συγγνώμη», προσθέτοντας πως «δεν μπορώ να τον πυροβολήσω για αυτό, απλά νιώθω μια θλίψη», σχολιάζοντας τις δηλώσεις Ρουβά και την υπόθεση Λιγνάδη. 

Click4more: Ο Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό»

Ο Νίκος Τερζής ανέφερε ακόμη πως «δεν μπορώ να συγκρίνω έναν ναρκομανή με έναν άνθρωπο που είναι κατηγορούμενος για άλλα θέματα και επίσης δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε τέτοια περίπτωση σε ενεστώτα, λέγοντας “τον αγαπώ”». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις