Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νίκος Βέρτης: Δεν κάνουμε πια πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο – Θέλω να παντρευτώ

Νίκος Βέρτης: Δεν κάνουμε πια πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο – Θέλω να παντρευτώ

Σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Νίκος Βέρτης μίλησε για όλα με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό». Ανάμεσα στα όσα κουβέντιασαν ήταν και οι φιλίες με άλλους συναδέλφους του, μεταξύ αυτών και με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και για τη δημιουργία οικογένειας.

«Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολύ παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

«Η παρέα συνεπάγεται με μια περίοδο της ζωής σου. Ο Αντώνης τότε κι εγώ ήμασταν σε μια φάση τότε πιο χαβαλέ, δεν δούλευα τόσο. Εγώ είμαι πιο εργασιομανής. Δεν έκοψα την παρέα. Ακόμα και τώρα μιλάμε. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου περνάω ωραία με αυτό», εξήγησε στη συνέχεια ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό», απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και για την προσωπική του ζωή.

«Τι θα κερδίσω αν προβάλλω τη σχέση μου; Δεν στερούμαι τίποτα, με την κοπέλα μου θα πάω να φάω όπου θέλω. Πιο καλά είναι τα του σπιτιού να είναι στο σπίτι. Δεν θα την πάρω χέρι χέρι να περπατήσω εκεί που είναι οι φωτογράφοι», είπε ο Νίκος Βέρτης σχετικά με το γεγονός ότι δεν δημοσιοποιούνται οι σχέσεις του.

«Θέλω να παντρευτώ. Η στιγμή που θα είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, μπορεί να είναι αύριο μπορεί να είναι και σε 5 χρόνια. Δεν θέλω να μεγαλώσει κάποιος άλλος τα παιδιά μου. Θέλω αν με αξιώσει ο Θεός και κάνω παιδί, να το μεγαλώσω εγώ. Θέλω να είμαι πάνω από την οικογένεια. Έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θα είμαι. Υπήρξε σχέση μου που ήθελα να κάνω οικογένεια», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

 

«Προσπαθώ να αφήνω τον εαυτό μου να ερωτευτεί. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές. Έχει να κάνει με τη γοητεία, όχι με την ομορφιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις