Πέμπτη, 23 Μαΐ
27oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Έδειξα στον πάτερα μου ότι τον αγαπώ, άλλα δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα

Νόνη Δούνια: Έδειξα στον πάτερα μου ότι τον αγαπώ, άλλα δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα
Φωτογραφία: NDP

«Δεν πρόλαβα να πω στον πατέρα μου πόσο πολύ τον αγαπώ», είπε η Νόνη Δούνια.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε η Νόνη Δούνια. Το γνωστό supermodel και πρώην βουλευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του πατέρα της.

«Εξαιτίας της εμμηνόπαυσης έχω πάντα μία βεντάλια στην τσάντα μου. Δεν είμαι παιδί της τεχνολογίας, έχω στυλό και σημειωματάριο για να σημειώνω και να αποτυπώνω όσα γράφω. Θεωρώ το κινητό τηλέφωνο αναγκαίο κακό, δεν είμαι της επικοινωνίας.

Δεν έχω τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν τους τηλεφωνώ, ούτε εκείνα. Δεν έχω πει ποτέ στα παιδιά μου «ζακέτα να πάρεις». Έχει συμβεί να ξεχάσουν τα κλειδιά και να μείνουν έξω από το σπίτι. Ο γιος μας έχει πάρει δικά μου χαρακτηριστικά. Στα νεύρα του θέλει να φεύγει, όχι να λύσει το πρόβλημα», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ορό celebrity, άλλα δεν μου αρέσει η ταύτιση της λέξης με κάτι ανούσιο. Το να έχεις μία καλή εμφάνιση σου ανοίγει πόρτες, η αναγνωρισιμότητα έρχεται από την επιτυχία στη δουλειά σου. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν επανεκλέχθηκα βουλευτής. Ο σύζυγος μου ο Κυριάκος στεναχωριέται πιο πολύ από έμενα.

Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για κάτι στη ζωή μου, πάντα είμαι προετοιμασμένη για το χειρότερο σενάριο. Ποτέ δεν με φαντάστηκα υπουργό, θα μπορούσα να είμαι για πάρα πολλά χρονιά βουλευτής. Δεν με ενδιαφέρει ο πρώτος ρόλος.

Δυσκολευόμαστε ακόμα οι γυναίκες να πείσουμε ότι μπορούμε να είμαστε σε θέσεις εξουσίας. Περίμενα ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα ηττηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, γιατί είναι γυναίκα. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε κάτι που δεν υπήρχε στην παράταξή του, το κομμάτι του lifestyle».

Για τις προτάσεις που έχει δεχθεί αλλά και για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που συμμετέχει, αποκάλυψε πως «την πρώτη χρονιά που έγινε το My style rocks είχα πάει στο δοκιμαστικό. Απόλαυσα τη συμμέτοχη μου στην κριτική επιτροπή του Baby dance, μόλις είχα αποκτήσει τα παιδιά μου.

Πέρασα πολύ καλά σε όλες τις σειρές, είχα εξαιρετικές συνεργασίες, είμαι πολύ τυχερή. Περνάω πάρα πολύ καλά στην εκπομπή «Ακόμα δες είδες τίποτα! Ο Κώστας Τσουρός είναι πάρα πολύ κάλος καπετάνιος, πολύ ικανός και δίκαιος».

Κλείνοντας, η Νόνη Δούνια είπε: «Πάντα στόλιζα τα Χριστούγεννα και η μητέρα μου πάντα μας έκρυβε τα δώρα μας. Την Πρωτοχρονιά και τα Χριστούγεννα ήταν πάντα οικογενειακά. Δεν μου λείπει τίποτα από την ζωή μου, μόνο ο πατέρας μου, τίποτα άλλο δεν μου λείπει.

Δεν πρόλαβα να πω στον πάτερα μου πόσο πολύ τον αγαπάω γιατί δεν μιλάω. Την αγάπη μου την δείχνω με πράξεις και όχι με λόγια. Έδειξα στον πάτερα μου ότι τον αγαπώ άλλα δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις