Σάββατο, 15 Ιουν.
28oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Επιλέγω να μην δίνω συνέχεια σε κάθε επίθεση προς το πρόσωπο μου

Νόνη Δούνια: Επιλέγω να μην δίνω συνέχεια σε κάθε επίθεση προς το πρόσωπο μου

“Οποιαδήποτε μορφή ρατσιστικής ή σεξιστικής συμπεριφοράς δεν χωρά στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία” δηλώνει η Νόνη Δούνια.

Για τους στόχους που έχει εάν λάβει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ευρωβουλή αλλά και όσους την κρίνουν αιχμηρά μίλησε, μεταξύ άλλων, η Νόνη Δούνια στη συνέντευξη που δίνει αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλος.

“Έχω και θέλω να προσφέρω πολλά, αν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους στις 9 Ιουνίου. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ασχοληθώ με το να εξαλείψω κάθε διάκριση σε βάρος των γυναικών, με το μείζον θέμα της παραβατικότητας των ανηλίκων, με τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος αλλά και με την επίτευξη του brain gain στην πατρίδα μας.

Με τη δημιουργία δηλαδή όλων των απαραίτητων συνθηκών και δράσεων, ώστε η νέα γενιά που βγαίνει τώρα στην αγορά εργασίας να μένει στην Ελλάδα και να κάνει εδώ το όνειρο της πραγματικότητα” δήλωσε αρχικά το γνωστό μοντέλο και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Υπήρξαν και πάλι κάποιοι, όπως και όταν αποφάσισες να πρωτοασχοληθείς με τον χώρο της πολιτικής, που αμφισβήτησαν τις ικανότητες σου και ενδεχομένως τις προθέσεις σου. Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπανώτας, πριν ακόμη απομακρυνθεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τουλάχιστον απαξιωτικός μαζί σου. Πως το αντιμετώπισες;

Οι προθέσεις μου σχετικά με την πολιτική έχουν ήδη διαφανεί από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισα τον θεσμικό μου ρόλο ως βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ.

Ομοίως και οι ικανότητες μου έχουν φανεί από την ενεργή μου δράση ως βουλευτή, με συνεχή κοινοβουλευτική παρουσία, ομιλίες εντός και εκτός Βουλής, διαρκή άσκηση μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Τον απαξιωτικό τρόπο του κ. Παπανώτα, αλλά και κάθε άλλη επίθεση προς το πρόσωπο μου, επιλέγω να τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και να μη δίνω συνέχεια από την πλευρά μου. Φυσικά, θεωρώ αυτονόητο πως οποιαδήποτε μορφή ρατσιστικής ή σεξιστικής συμπεριφοράς δεν συνάδει με την εποχή μας και δεν χωρά στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις