Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με όσους δεν είναι συνεπείς

Νόνη Δούνια: Έχω πρόβλημα με όσους δεν είναι συνεπείς

«Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι», λέει η Νόνη Δούνια. Τι απάντησε στην… ανάκριση από την Καυερίνα Καραβάτου.

Η μοναδική Νόνη Δούνια βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Τι λες τώρα!» που παρουσι8άζει η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για την καθημερινότητα της και τις ικανότητές της ως μητέρα.

«Είμαι ψύχραιμη ως μητέρα, ίσως είναι στις… εργοστασιακές μου ρυθμίσεις» ανέφερε για την εμπειρία της ως μητέρα και τις συμβουλές που δίνει σε άλλες μητέρες.

«Παρότι είμαι νευρικός άνθρωπος, με τα παιδιά είμαι ψύχραιμη. Δεν γεννήσαμε εμείς τα πρώτα παιδιά που δεν θα πάθουν τίποτα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Νόνη Δούνια μίλησε για τον κόσμο του μόντελινγκ και τις αλλαγές του χθες με το σήμερα.

«Η αγορά πλέον θέλει περισσότερο τα μοντέλα που αναδεικνύουν τα ρούχα» σημείωσε, τονίζοντας ότι στην εποχή που η ίδια βρισκόταν στις πασαρέλες ο κόσμος πήγαινε για να δει πρώτα τα μοντέλα και μετά τα ρούχα, ενώ τώρα ισχύει το αντίστροφο.

«Ο χώρος της μόδας είναι σκληρός γιατί κρίνεσαι, οπότε κάποιες φορές υπήρχαν συμπεριφορές που δεν ήταν αποδεκτές» ανέφερε για τις λάθος συμπεριφορές στο χώρο της μόδας, τονίζοντας ότι η ίδια όποτε χρειάστηκε τους «έβαλε στη θέση τους».

Η Νόνη Δούνια μίλησε και για τα σχόλια που ειπώθηκαν για την εμφάνισή της στη Βουλή. «Ήταν αναμενόμενο να ασχοληθούν με τις ενδυματολογικές μου επιλογές στο Κοινοβούλιο».

«Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι προκατειλημμένοι. Με αυτούς που θεωρούν ότι σε ξέρουν, χωρίς να τους έχεις δώσει την ευκαιρία να σε γνωρίσουν, έτσι ώστε να έχουν άποψη για σένα», τόνισε η Νόνη Δούνια.

Πρόσθεσε, μάλιστα: «Έχω πρόβλημα με τους ασυνεπείς ή με εκείνους που δεν είναι ειλικρινείς. Αγαπώ τη συνέπεια, γιατί είμαι και γω συνεπής».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις