Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νόνη Δούνια: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του γιού της

Νόνη Δούνια: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του γιού της

Η Νόνη Δούνια μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο ο κυρίαρχος ρόλος στη ζωή της είναι αυτός της μητέρας

Σήμερα είναι ασφαλώς μία ξεχωριστή μέρα για τη Νόνη Δούνια, καθώς ο γιος της, Στάθης, έχει τα γενέθλιά του.

Το πρώην μοντέλο μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο ο κυρίαρχος ρόλος στη ζωή της είναι αυτός της μητέρας.

Η ίδια, έχει τεράστια αδυναμία στον γιο αλλά και την κόρη της και μια τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στο παιδί της.

Ο Στάθης, σήμερα γίνεται 16 ετών και η υπερήφανη μαμά δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία μαζί του εκφράζοντας δημόσια την αγάπη προς το πρόσωπό του. Όπως θα δεις και στη φωτογραφία ο γιος της Νόνης Δούνια έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει πολύ στη μητέρα του.

«Σου είχα πει ότι στα 16 σου θα με φτάσεις στο ύψος! Σε θαυμάζω για την ωριμότητα , την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, τις ικανότητες, την καλοσύνη, την προθυμία και την δημιουργικότητα σου.

Όλος ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, συνέχισε να ονειρεύεσαι και να βάζεις υψηλούς στόχους. Να τα εκατοστήσεις Στάθη μου και να συνεχίζεις να ομορφαίνεις την ζωή μου», έγραψε η Νόνη Δούνια.

Θυμίζουμε, πως η Νόνη Δούνια το 2002, γνώρισε τον Κυριάκο Μουρατίδη και δύο χρόνια μετά, την 1η Ιουλίου 2004 παντρεύτηκαν, Ένα χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Στάθης ενώ η κόρη τους Ρία γεννήθηκε το 2006.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις