Τετάρτη, 28 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ενημέρωνα τα παιδιά για την προσωπική μου ζωή, πριν τα διαβάσουν στα περιοδικά

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ενημέρωνα τα παιδιά για την προσωπική μου ζωή, πριν τα διαβάσουν στα περιοδικά

«Φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε» δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Για την σχέση που φροντίζει να διατηρεί με τα παιδιά της καθώς και την δική της με τον πατέρα τους μίλησε από καρδιάς η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν συνάντησε τη Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. 

«Με τα παιδιά έχουμε μάθει και κινούμαστε μέσα στο εξής πλαίσιο. Θα έρθουν και θα μου πουν “μαμά, διάβασα αυτό” και το συζητάμε.

Τώρα είναι μεγάλα και μάλλον αυτό συνέβαινε όταν ήταν πιο μικρά γιατί τώρα έχουν πραγματικά μια σκέψη δική τους και μπορούν από μόνοι τους να κρίνουν. Άσε που ξέρουν τι γίνεται ή τι δεν γίνεται. Έχουν δηλαδή δική τους άποψη και γνώμη.

Όταν ήταν πιο μικρά όμως, που διαμόρφωναν έτσι κι αλλιώς και αυτά όλη τη σκέψη τους, ρωτάγανε. “Διαβάσαμε αυτό και εκείνο” μου έλεγαν. Ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε» δήλωσε χαρακτηριστικά η όμορφη πρωταγωνίστρια.

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά, όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας που, ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα.

  

Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό» εξήγησε, εν συνεχεία, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις