Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε μπροστά στην κάμερα – «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Λύγισε μπροστά στην κάμερα – «Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της»

«Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της», είπε για την αδερφή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην πιο συγκινητική στιγμή της μπροστά στην κάμερα… Μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή έζησε η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “το Πρωινό” και μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε θεία για πρώτη φορά.

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μιλώντας για την αδερφή της, η οποία ήθελε όσο τίποτα άλλο να αποκτήσει ένα παιδί και το κατάφερε μόνη της.

«Έχω ανιψάκι! Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου. Της αδερφής μου το παιδάκι, είναι κοριτσάκι. Είναι μια τρέλα, είναι ένα καταπληκτικό μωρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο την αγαπάω, είμαι η πιο ευτυχισμένη θεία! Τα κοριτσάκια έχουν άλλη γλύκα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για την αδερφή μου, γιατί το ήθελε πάρα πολύ.

Η αδερφή μου είναι μεγαλύτερη, το ήθελε πολύ και το προσπαθούσε καιρό. Ο κ. Παράσχος έκανε το θαύμα του.

Όλα πήγαν καλά και πλέον έχουμε ένα κοριτσάκι στην οικογένεια. Το παιδί το μεγαλώνει μόνη της, δεν είναι παντρεμένη το έκανε μόνη της. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι περήφανη για την αδερφή μου, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις