Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με αγχώνει η προδοσία, δε μου αρέσει το παρασκήνιο

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με αγχώνει η προδοσία, δε μου αρέσει το παρασκήνιο

Η πάντα εντυπωσιακή Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή και μίλησε για όλα..

«Είμαι ανοιχτή σε πράγματα. Έχω κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Δεν το φοβάμαι αυτό. Αν είναι κάτι που θεωρώ ότι μπορώ να το στηρίξω, πάω, δεν το φοβάμαι.

Το έχω και από τον πρωταθλητισμό αυτό. Είναι τρόπος σκέψης και τον έχεις σε οτιδήποτε και να κάνεις. Κι εγώ το έχω πολύ αυτό.

Ακόμα και στην αποτυχία, που δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, πιστεύω στο μάθημα. Ακόμα και σε αυτό έχω μάθει να μην το βάζω κάτω. Θα στεναχωρηθώ, θα πληγωθώ, έχω πει “δεν μπορώ άλλο” σε στιγμές, αλλά κρατάει πολύ λίγο.

Πιο πολύ θα στεναχωρηθώ με σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους, παρά με το αν δεν πάει καλά η δουλειά. Δεν μου αρέσει το παρασκήνιο και οι ίντριγκες, δεν εμπλέκομαι σε αυτά».

Στην συνέχεια η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε και για την απόρριψη και την προδοσία.

«Η προδοσία με αγχώνει. Επειδή δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ σε όλα τα επίπεδα, όποτε συμβαίνει αυτό, αν απογοητευτώ, με πληγώνει βαθιά. Γενικά συγχωρώ αλλά μπορεί να μην τον κρατήσω στη ζωή μου.

Η συγχώρεση κάνει καλό σε εμάς. Έχω δώσει ευκαιρίες και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη, θα ήταν εγωιστικό να μη συγχωρώ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις