Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Drake αποσύρεται προσωρινά από τη μουσική επικαλούμενος λόγους υγείας

Ο Drake αποσύρεται προσωρινά από τη μουσική επικαλούμενος λόγους υγείας
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Drake ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική «για περίπου ένα έτος, ίσως λίγο περισσότερο», προκειμένου να επικεντρωθεί στην κατάσταση της υγείας του, καθώς είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με το στομάχι του.

Η ανακοίνωση του Drake ήρθε λίγες εβδομάδες προτού γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του και προκάλεσε ανησυχία στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον πλανήτη για την – προσωρινή – απόσυρσή του από τη μουσική.

Μιλώντας χθες Παρασκευή (6.10.2023) σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο καναδός ράπερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να επικεντρωθώ στην κατάσταση της υγείας μου και να σταθώ ξανά στα πόδια μου».

Ο Drake καθησύχασε τους θαυμαστές του, λέγοντας ότι «δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό», συμπληρώνοντας ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το στομάχι του εδώ και αρκετά χρόνια.

«Θα κλειδώσω για λίγο την πόρτα του στούντιο», τόνισε ο Καναδός ράπερ και μουσικός.

Κατόπιν τούτου, οι προγραμματισμένες για τους επόμενους μήνες συναυλίες του Drake στις ΗΠΑ ματαιώθηκαν.

Η ανακοίνωση συνέπεσε χρονικά με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «For All The Dogs», για το εξώφυλλο του οποίου ο Ντρέικ επέλεξε μια ζωγραφιά του 5χρονου γιου του. Ο μικρός Αντόνις εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ ενός εκ των τραγουδιών του άλμπουμ, με τίτλο «8AM in Charlotte».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και AFP

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις