Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο James Franco πήγε να δει τη συναυλία της Άννας Βίσση

Ο James Franco πήγε να δει τη συναυλία της Άννας Βίσση

Χολιγουντιανός αέρας «φύσηξε» στην τελευταία συναυλία της Άννας Βίσση στο Άλσος, όπου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανανέωσε το ραντεβού της με τους θαυμαστές της για το χειμώνα στο Hotel Ερμού.

Μια έκπληξη περίμενε το κοινό, αφού στη συναυλία βρέθηκε να διασκεδάζει κι ο Τζέιμς Φράνκο (James Franco). 

Εδώ και λίγο καιρό ο Τζέιμς Φράνκο βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Η Άννα Βίσση τον καλησπέρισε στα αγγλικά, του εξήγησε σε διάφορα σημεία της συναυλίας ότι τον φλερτάρει, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε στο χώρο του Άλσους χάρη στην καλή φίλη της Άννας Βίσση, Christine Crocos.

Η φιλία μεταξύ των δύο γυναικών ξεκίνησε την περίοδο που η τραγουδίστρια ζούσε στο Λος Άντζελες, Μάλιστα, η σκηνοθέτιδα είχε συνεργαστεί με την Άννα Βίσση στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «Όσο έχω ζωή».

Από τη συναυλία δεν έλειψαν φυσικά και πλήθος Ελλήνων διασήμων όπως η Μαρίζα Ρίζου η οποία είχε και τα γενέθλιά της, η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, την οποία συνόδευε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Fipsterr.

  

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Άννα Βίσση ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τον Τζέιμς Φράνκο. Ο ηθοποιός, με τη σειρά του, μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία σε story στον δικό του λογαριασμό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις