Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ricky Martin παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό του Jwan Yosef μετά από 6 χρόνια γάμου

Ο Ricky Martin παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό του Jwan Yosef μετά από 6 χρόνια γάμου
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετά από 6 χρόνια γάμου, ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ παίρνουν διαζύγιο, όπως αποκάλυψαν με κοινή δήλωσή τους στο περιοδικό People.

«Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια», ανακοίνωσαν ο Ρίκι Μάρτιν και ο Χουάν Γιόζεφ στην κοινή δήλωσή τους στο People.

«Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο την ειρήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον», προσθέτουν στη δήλωσή τους.

Ο 51χρονος Ricky Martin και ο 38χρονος Jwan Yosef έχουν δύο παιδιά, την 5χρονη Λούσια και τον 4χρονο Ρεν ενώ ο Πορτορικανός τραγουδιστής έχει και τους δίδυμους γιους του, τον Ματέο και τον Βαλεντίνο, που γεννήθηκαν το 2008. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω Instagram το 2015 και μετά από 6 μήνες είχαν το πρώτο τους ραντεβού στο Λονδίνο.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στο κόκκινο χαλί του amFAR Inspiration Gala το 2016. Την ίδια χρονιά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και το 2018 παντρεύτηκαν.

Με πληροφορίες από People

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις