Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Simu Liu έσταξε μέλι για τον Ryan Gosling και διέψευσε το υποτιθέμενο επεισόδιό τους

Ο Simu Liu έσταξε μέλι για τον Ryan Gosling και διέψευσε το υποτιθέμενο επεισόδιό τους

Ο Σίμου Λίου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στα «μαχαίρια» με τον Ράιν Γκόσλινγκ και έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τους δυο ηθοποιούς να… έγιναν από δυο χωριά κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την προώθηση της ταινίας «Barbie» στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Ο ηθοποιός Simu Liu ο οποίος υποδύεται μια εκδοχή του Ken στην επιτυχημένη εμπορικά ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ, «Barbie» συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου του φιλμ στον Καναδά τον περασμένο μήνα και πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον Ken.

Την περασμένη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει τον Σίμου Λίου να γλιστράει αθώα το χέρι του γύρω από τη μέση του Ryan Gosling, ενώ οι ηθοποιοί πόζαραν μαζί για την ταινία «Barbie».

«Μη με κρατάς εκεί, θέλεις να σε αγγίξω έτσι;»

Λίγο μετά όμως, σενάρια ανέφεραν ότι ο Ράιν Γκόσλινγκ φαίνεται ότι ζήτησε από τον συνάδελφό του ηθοποιό να απομακρύνει το χέρι του από πάνω του, λέγοντάς του: «Μη με κρατάς εκεί, φίλε. Θέλω να πω, θέλεις να σε αγγίξω έτσι;»

Ο Simu Liu απάντησε στον Ryan Gosling με χιούμορ: «Ω, είναι πολύ τρυφερό; Εντάξει».

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο με πολλούς να καταλήγουν βιαστικά στο συμπέρασμα ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν κάποιας μορφής αντιπαράθεση.

 

Απαντώντας στους ισχυρισμούς ο Σίμου Λίου σε ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την εκδήλωση στο Instagram Stories με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Barbie», Ράιαν Γκόσλινγκ δίπλα του, στην οποία χαμογελά.

Ο ηθοποιός έσταξε μέλι για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τόνισε ότι έκανε πλάκα στην πολυσυζυτημένη σκηνή του βίντεο. 

«Είναι ο καλύτερος άνθρωπος από κάθε άποψη, ειδικά όταν αστειεύεται μαζί μας στο κόκκινο χαλί και στο πλατό, μεταδίδοντας σε όλους την ενέργεια του Ken» έγραψε.

Και πρόσθεσε: «Τώρα ας επιστρέψουμε στα θέματα που έχουν σημασία, όπως η υποστήριξη των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων μας που αγωνίζονται για δίκαιους μισθούς!».

Ο Λίου έκανε αναφορά στις απεργίες του Σωματείου Σεναριογράφων και του Σωματείου Ηθοποιών που συνεχίζονται και εδώ και εβδομάδες στο Χόλιγουντ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις