Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Αλ Πατσίνο θα μπορούσε να είναι ο Χαν Σόλο, αντί του Χάρισον Φορντ, στο Star Wars

Ο Αλ Πατσίνο θα μπορούσε να είναι ο Χαν Σόλο, αντί του Χάρισον Φορντ, στο Star Wars

«Έδωσα μια καριέρα στον Χάρισον Φορντ», είπε ο Αλ Πατσίνο αποκαλύπτοντας πως του είχαν προτείνει να είναι ο πρωταγωνιστής του Star Wars αλλά όταν διάβασε το σενάριο… δεν το κατάλαβε!

Μοιραία, μάλλον ο Αλ Πατσίνο αξίζει τα… εύσημα για την καριέρα του Χάρισον Φορντ, η μεγάλη επιτυχία του οποίου ξεκίνησε από το Star Wars!

Ο Χάρισον Φορντ έγινε ο ήρωας των επαναστατών στο Star Wars, ενσαρκώνοντας τον Χαν Σόλο αλλά τώρα αποκαλύπτεται ότι το διαστημόπλοιο Millennium Falcon θα μπορούσε να είχε διαφορετικό κυβερνήτη και η πριγκίπισσα Λέα… άλλον αγαπημένο!

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, στο πολιτιστικό κέντρο The 92nd Street Y, ο Αλ Πατσίνο αποκάλυψε ότι του είχε προταθεί αρχικά ο ρόλος του Φορντ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας.

«Όταν πρωτοήρθα, ήμουν το νέο παιδί, ξέρετε τι συμβαίνει όταν γίνεστε για πρώτη φορά διάσημος» είπε στο κοινό ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Ο Νονός».

«Έλεγαν: “Δώσ’ τον (ρόλο) στον Αλ”. Θα μου έδιναν και τη βασίλισσα Ελισάβετ να παίξω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλ Πατσίνο είπε ότι του δόθηκε ένα «σενάριο με τον τίτλο Star Wars» και του είχαν προσφέρει «τόσα πολλά χρήματα».

«Δεν το κατάλαβα. Το διάβασα…. Έτσι είπα ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Έδωσα στον Χάρισον Φορντ μια καριέρα» πρόσθεσε αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ερμηνεία του Χάρισον Φορντ ως Χαν Σόλο τον έκανε απίστευτα δημοφιλή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις