Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Άντριου Σκοτ διέκοψε μονόλογο του Άμλετ όταν θεατής έβγαλε λάπτοπ για να στείλει email

Ο Άντριου Σκοτ διέκοψε μονόλογο του Άμλετ όταν θεατής έβγαλε λάπτοπ για να στείλει email
Φωτογραφία ΑΠΕ

Ο Άντριου Σκοτ ερμήνευε Άμλετ αλλά για κάποιον αυτό δεν ήταν τόσο σημαντικό! «Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω», είπε ο γνωστός ηθοποιός όταν του ζήτησαν να συνεχίσει τον μονόλογο, τον οποίο διέκοψε γιατί θεατρής στο θέατρο έστελνε email.

Ήταν η στιγμή που ο Άντριου Σκοτ φαίνεται πως ξεπέρασε τα… προσωπικά του όρια. Το περιστατικό αποκάλυψε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Τζος Χόροβιτς. Το επεισόδιο συνέβη στο θέατρο Almeida του Λονδίνου, το 2017, όταν ο Σκοτ έπαιζε τον Άμλετ και για εκείνη την ερμηνεία του είχε κερδίσει και υποψηφιότητα για τα βραβεία Ολίβιε.

«Όταν έπαιζα τον Άμλετ, ένας τύπος έβγαλε το λάπτοπ του -όχι το τηλέφωνό του, το λάπτοπ του- ενώ ήμουν στη μέση του μονολόγου», είπε ο Άντριου Σκοτ.

«Έκανα παύση και οι υπεύθυνοι [από την ομάδα της σκηνής] μου έλεγαν “συνεχίστε” και εγώ έλεγα “δεν υπάρχει περίπτωση”. Σταμάτησα για πολλή ώρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στον θεατή τον ειδοποίησε και τελικά εκείνος σταμάτησε αυτό που έκανε. «Δεν είχε απολύτως καμία αμφιβολία», πρόσθεσε ο Σκοτ.

Ο Βρετανός ηθοποιός βρισκόταν στο podcast για να προωθήσει την νέα ταινία του «All of Us Strangers» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Πολ Μεσκάλ και την Κλερ Φόι, σύμφωνα με το Guardian.

Η εμπειρία αυτή του ηθοποιού δεν είναι εξαίρεση καθώς είναι μία από τις πολλές αναφορές για κακή συμπεριφορά του βρετανικού θεατρικού κοινού τα τελευταία χρόνια.

Μια έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο χρόνο από την BECTU (Ένωση Ραδιοτηλεόρασης, Ψυχαγωγίας, Κινηματογράφου και Θεάτρου) διαπίστωσε ότι το 90% των εργαζομένων στο θέατρο έχουν βιώσει ή έχουν γίνει μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς από το κοινό συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων, βανδαλισμού και ρατσιστικών εκφράσεων.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις