Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Απόστολος Ρουβάς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Φανή Γιαβρίδου

Ο Απόστολος Ρουβάς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Φανή Γιαβρίδου

Τα γενέθλιά του είχε χθες (23.04.2023) ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου του είχε ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη.

Παρόντες στο πάρτι έκπληξη για τον Απόστολο Ρουβά, εκτός φυσικά από την Φανή Γιαβρίδου, ήταν ο πατέρας του γνωστού σερ και φίλοι του ζευγαριού.

Ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για χάρη της Φανής Γιαβρίδου, καθώς η σχέση τους εξελίσσεται.

Και φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Γιατί στο βίντεο που ανέβασε ο Απόστολος Ρουβάς στο Instagram με την έκπληξη για τα γενέθλιά του, μια κίνησή του αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός.

Καθώς μπαίνει στο σπίτι, ο Απόστολος Ρουβάς γίνεται δεκτός με… ενθουσιασμό και ευχές για τα γενέθλιά του. Φυσικά του τραγούδησαν το τραγούδι και του έδωσαν την τούρτα του, σε σχήμα μαγειρικού σκούφου.

Αφού χαιρετά τους φίλους και τον πατέρα του, δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύντροφό του. Και μετά, φιλάει την κοιλιά της…

Έτσι αποκαλύφθηκε το χαρμόσυνο νέο για την εγκυμοσύνη της Φανής Γαβρίδου.

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γραβρίδου κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν ο σεφ ήταν στο Survivor και είχε δώσει το όνομα της συντρόφου του για τα έπαθλα επικοινωνίας.

Από τότε, οι αναρτήσεις και οι δημόσιες αναφορές του στη σύντροφό του είναι ελάχιστες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις