Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Καμπόλης «έσπασε» για τον θάνατο πρώτα του πατέρα και ύστερα της μητέρας του

Ο Δημήτρης Καμπόλης «έσπασε» για τον θάνατο πρώτα του πατέρα και ύστερα της μητέρας του

«Λύγισε» ο Δημήτρης Καμπόλης στον «αέρα» της ΕΡΤ. «Μου είπε ένας γείτονας ότι καίγεται το σπίτι μου, η μαμά μου δεν μπόρεσε να βγει», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός στο «Πρωί σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Καλεσμένος στο «Πρωί σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, ο Δημήτρης Καμπόλης μίλησε για την απώλεια των γονιών του και μάλιστα «έσπασε», όταν αναφέρθηκε αρχικά στον θάνατο της μητέρας του.

«Θυμάμαι ότι ήταν Δευτέρα και καλοκαίρι και της είπα: μαμά δεν θα πάω κάπου για ένα διήμερο. Θα κάτσουμε μαζί να περάσουμε ωραία. Την πήρα κι αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα ”έφυγε” το απόγευμα. Την είχα πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και τη ρώτησα: μαμά ήπιες τα χάπια;», θυμήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είμαι 99% σίγουρος ότι ο μπαμπάς μου ”έφυγε” από λάθος γιατρού γιατί κάναμε ένα χειρουργείο και ήρθε μετά ο αναισθησιολόγος και είπε ”συγγνώμη, τώρα έμαθα το περιστατικό, άλλη συνάδελφος το είχε αναλάβει, αλλά έχασε τον πατέρα της κι έπρεπε να φύγει”, περιέγραψε ο Δημήτρης Καμπόλης για να σημειώσει ότι:

«Εκεί μου φάνηκε ότι κάτι έγινε, γιατί ο μπαμπάς μου δεν μπόρεσε ποτέ να συνέλθει αναπνευστικά κι είχε πάντα τη μάσκα. Ήταν 2,5 μήνες στην εντατική μέχρι που μου είπε ”δεν μπορώ άλλο κουράστηκα”. Δεν μπορούσα να το κυνηγήσω γιατί δεν είχα αποδείξεις», ανέφερε.

 

«Μετά από 4 χρόνια – συνέχισε ο Δημήτρης Καμπόλης – ήρθε ο θάνατος της μαμάς μου. Είχε πάθει μία μικρή άνοια λόγω του συμβάντος με τον μπαμπά. Θυμάμαι ότι ήταν Δευτέρα και καλοκαίρι και της είπα: μαμά δεν θα πάω κάπου για ένα διήμερο. Θα κάτσουμε μαζί να περάσουμε ωραία. Την πήρα κι αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα «έφυγε» το απόγευμα.

Την είχα πάρει τηλέφωνο το μεσημέρι και τη ρώτησα: μαμά ήπιες τα χάπια; Με πήρε ένας γείτονας το απόγευμα στη δουλειά και μου είπε ότι μάλλον καίγεται το σπίτι σου στο Κερατσίνι. Μας είπαν άγνωστη αιτία, πήρε φωτιά το δωμάτιο και δεν μπόρεσε να βγει. Προσπάθησαν οι πυροσβέστες κι άλλοι λένε ότι άργησε να έρθει το ασθενοφόρο. Εμένα αυτό μού έδωσε δύναμη και είπε ότι θα πατήσω στα πόδια μου», είπε συγκινημένος ο γνωστός ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις