Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ο Γεράσιμος Γεννατάς στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τη διαφήμιση που δεν έκανε

Ο Γεράσιμος Γεννατάς στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για τη διαφήμιση που δεν έκανε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, και για το διαφημιστικό σποτ που αρνήθηκε να κάνει έναντι μεγάλης αμοιβής.

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, που φέτος συμμετέχει με επιτυχία για δεύτερη σεζόν στον «Έρωτα Φυγά», είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά: «Νομίζω ότι όλη μας η ζωή είναι ένα άθροισμα υποχωρήσεων και συνθηκολογήσεων. Είναι πολύ ωραίο αυτό, γιατί μόνο έτσι πορεύεσαι μαζί με τους άλλους. Το θέμα είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, να υποχωρείς και να συνθηκολογείς».

«Αυτό πρέπει να είναι δημιουργικό. Αν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να σε αποκεφαλίσει… μέχρι πού θα πας; Μέχρι πού είναι η γραμμή που θέτεις;», σημειώνει ο γνωστός ηθοποιός.

«Εμένα η γραμμή μου ήταν ο άλλος άνθρωπος που έχω απέναντί μου, οι άνθρωποι. Δεν μπορώ να παραβλέψω οτιδήποτε ανθρωπιστικό έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου», επισημαίνει ο Γεράσιμος Γεννατάς, ενώ παραδέχεται πως έχει αναγκαστεί στο παρελθόν να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση εξαιτίας μίας τέτοιας συνθήκης.

 

«Θέλω να δω τον γιο μου να κάνει αυτό που γεμίζει την ψυχή, την καρδιά και στη σκέψη του. Αυτό που να του δίνει χαρά. Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό για την κοινωνία μας. Δεν κάνουν οι άνθρωποι αυτό που τους αρέσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο για τον 9χρονο γιο του ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις