Lifestyle

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Πάρο: Ξεδίνει παρέα με φίλους και απολαμβάνει νόστιμους μεζέδες σε πασίγνωστο στέκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πάρος είναι ο επόμενος σταθμός του Γιάννη Αντετοκούμπο. Φωτογραφήθηκε σε διάσημο στέκι της Νάουσας, χαλαρώνοντας στις Κυκλάδες μετά τις μάχες στα παρκέ του NBA.

Μετά τις επισκέψεις του σε Αθήνα και Μύκονο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Πάρο και συγκεκριμένα στη Νάουσα. Εκεί απόλαυσε τα γαστρονομικά εδέσματα του διάσημου μαγαζιού «Barbarossa», που αποτελεί στέκι επωνύμων και όχι μόνο.

Άνετος και χαμογελαστός ο Greek Freak φωτογραφήθηκε με το προσωπικό, αφήνοντας για λίγο πίσω τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο NBA. Εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των σκληρών αναμετρήσεων στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, έσπευσε να επισκεφθεί την αγαπημένη του Ελλάδα για να απολαύσει τις ομορφιές της!

Όπως κατέγραψε ο φακός του parianostypos.gr, ο Γιάννης, παρά τη δόξα και τα χρήματα, παραμένει  απλός και καταδεκτικός και αυτό το απέδειξε και στην επίσκεψή του στην Πάρο, χαρίζοντας ένα φωτογραφικό κλικ με τους ανθρώπους του «Barbarossa».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έιμι Γιουάινχάουζ: Ο πατέρας της θα πληρώσει 1,1 εκατομμύριο λίρες σε δυο φίλες της – Τις είχε κατηγορήσει ότι πούλησαν τα ρούχα της
Στα αντικείμενα περιλαμβάνονταν τσάντες, παπούτσια μπαλαρίνες και ένα φόρεμα που φορούσε η Γουάινχαουζ στην τελευταία περιοδεία της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ANDY RAIN
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 98