Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Γουίλ Φέρελ σε μυστικά γυρίσματα ταινίας στον Καναδά

Ο Γουίλ Φέρελ σε μυστικά γυρίσματα ταινίας στον Καναδά

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός, Γουίλ Φέρελ, εθεάθη σε μυστικά γυρίσματα ταινίας στο Τορόντο του Καναδά, που θεωρείται το «Χόλιγουντ του βορρά», φορώντας αθλητική φόρμα και με ένα ολόκληρο επιτελείο γύρω του.

Σύμφωνα με το Narcity Toronto, το οποίο «ξεσκέπασε» τα μυστικά γυρίσματα ταινίας του Γουίλ Φέρελ, ο ηθοποιός φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram να φορά αθλητική φόρμα στο πάρκο Ρίτζεντ της πόλης του Καναδά.

Γύρω από τον Γουίλ Φέρελ βρίσκεται ένα ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο με τον κατάλληλο εξοπλισμό, με τις… εκτιμήσεις να λένε ότι ο ηθοποιός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του σε ταινία της DC. 

«Κάποιοι εικάζουν ότι πρόκειται για την ταινία The Flash στην οποία θα υποδυθεί τον Reverse Flash» σημειώνει το Narcity Toronto.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Narcity Toronto (@narcitytoronto)

Πάντως, δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα ανακοινώσεις για την κινηματογραφική σειρά The Flash.

Άλλωστε, στο τμήμα παραγωγών DC Studios της Warner Bros. μετά τον διορισμό των Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σαφράν ως επικεφαλής υπήρξαν πολλές ανατροπές, όπως η ακύρωση της ταινίας «Wonder Woman 3» και η αντικατάσταση του Χένρι Κάβιλ στην κινηματογραφική σειρά Superman.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις