Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ηλίας Ψινάκης άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή: Πως το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;

Ο Ηλίας Ψινάκης άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή: Πως το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο… επίτιμος καλεσμένος στο J2US το βράδυ της Παρασκευής (12.05.2023), στο show που ήταν αφιερωμένο στη Eurovision. Μια ατάκα του άφησε «παγωτό» τη Δέσποινα Βανδή.

Η… αμήχανη στιγμή ήρθε ενώ οι κριτές σχολίαζαν την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, που ερμήνευσαν το Shake it του Σάκη Ρουβά από τη Eurovision του 2004. Και τότε ο Ηλίας Ψινάκης άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή κάνοντας αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη και την κατάκτηση του Euro 2004.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, απευθύνοντας τον λόγο στη Δέσποινα Βανδή.

«Η Εθνική, παιδί μου», του απάντησε η τραγουδίστρια μουδιασμένη.

«Η Εθνική με το Euro. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά.

 

Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα – Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη.

Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις