Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το μήνυμα που έστειλε

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το μήνυμα που έστειλε

Ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έκανε το εμβόλιο για οτν κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες θαυμαστές του με ένα βίντεο.

Ο Ηλίας Βρεττός στέλμνει το δικό του μήνυμα στους χιλιάδες θαυμαστές του. Χιλιάδες είναι τα ραντεβού που έχουν κλείσει για τον εμβολιασμό τους οι πολίτες που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 30-39 και 40-44 ετών τα τελευταία 24ωρα.

Η συμμετοχή των ατόμων που ανήκουν στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους να ανακοινώνει πως θα ανοίξουν και νέες εμβολιαστικές γραμμές.

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να κλείσουν το ραντεβού τους και να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου είναι και ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊο.

Μάλιστα, ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε και ένα βίντεο από την ώρα που του χορηγούνταν η πρώτη δόση στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο που τον ακολουθεί.

«Ηλίας-Covid19

1-0

Από σήμερα μπορώ να πω και επίσημα πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο στην κανονικότητα! Καλή λευτεριά και καλή Ανάσταση αδέρφια!!!», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις