Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ηρακλής του GNTM απαντάει στον Ανδρέα – Αποκάλυψη για τη σχέση του με την Μαρινέλα

Ο Ηρακλής του GNTM απαντάει στον Ανδρέα – Αποκάλυψη για τη σχέση του με την Μαρινέλα

GNTM: Ηρακλής και Ανδρέας έχουν ξεκινήσει έναν… άτυπο πόλεμο δηλώσεων για τον μεγάλο τελικό. Δείτε τι αποκάλυψε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ξέσπασε… πόλεμος ανάμεσα στους φιναλίστ του GNTM. Στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” έδωσε συνέντευξη ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, και απάντησε στον Ανδρέα, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος μπήκε στο παιχνίδι για τα λεφτά κι όχι για το modeling. Ο Ηρακλής αναφέρθηκε επίσης στην πρώην σύντροφό του, Αγγελική, ενώ αποκάλυψε και τι συμβαίνει με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα.

Για τις δηλώσεις του Ανδρέα, ο Ηρακλής ήταν απόλυτος: “Πρώτη φορά ακούω ότι ο Ανδρέας θα μοιραζόταν το έπαθλο του τελικού αν κέρδιζε εκείνος, αλλά αυτό είναι μια υπόθεση.  Αποδέξου ότι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν εκτός από την Παρασκευή. Δεν είχε γίνει κάτι με τον Ανδρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είχαμε τις τέλειες σχέσεις”.

Για την πρώην σύντροφό του, Αγγελική: “Είδα τα stories της Αγγελικής. Όντως το παιχνίδι ήταν μια δυνατή εμπειρία, μία εμπειρία που με άλλαξε αλλά με άλλαξε σε ένα σημείο που πλέον θέλω να ενδιαφερθώ μόνο για τα επαγγελματικά μου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις. Δεν σημαίνει ότι κάθε χωρισμός πρέπει να είναι βάναυσος ή επώδυνος, εμείς είμαστε πολύ χαλαρά”.

Για τη σχέση του με την Μαρινέλα: “Με την Μαρινέλα είμαστε φίλοι. Έτυχε να βγούμε 2-3-4 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι άβολο. Όσο ήμουν στο σπίτι δεν είχα λόγο να φλερτάρω με κάποιον”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις