Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κωστέτσος ξέσπασε μέσα από το Facebook!

Ο Κωστέτσος ξέσπασε μέσα από το Facebook!

Δείτε τις φωτογραφίες και τι έγραψε ο Βασίλειος στο Facebook μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού του!

Αυτά τα λόγια ήταν η περιγραφή του Κωστέσου στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook!

“ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ!ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ!!!!ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!Κ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΟΙ ΦΩΤΟ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ!ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΩ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ!”

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Συγγρού και από το τίποτα κατέληξε΄στην κατάσταση που τον βλέπετε! 

Ο ίδιος δήλωσε για το περιστατικό: «Σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα και επιστρέφοντας στο τραπέζι είδα το μετρ να συζητάει με κάποιον. Επειδή έκλειναν το διάδρομο τους παρακάλεσα να κάνουν λίγο πιο κει. Μάλιστα τους ευχήθηκα και καλή χρονιά. Αντ’ αυτού, ο κύριος που ήταν μαζί με τον μετρ μου είπε: “Άντε, ρε συ, με τη φούστα!”. Εγώ του απάντησα: “Μήπως φοράς εσύ φούστα;”. Αμέσως άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Πρέπει να είχε σιδερογροθιά, γιατί το τραύμα έφτασε μέχρι το κόκαλο. Έπεσα κάτω, ήρθε η βοηθός μου, η Σοφία και φώναζε: “Παιδιά, πιάστε τον!”. 

Το NewsIt επικοινώνησε χτες μεσημέρι με τον Βασίλειο και εκείνος ετοιμαζόταν για την πλαστική εγχείρηση που αναγκάστηκε να κάνει μετά τον ξυλοδαρμό του!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε