Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Κουέντιν Ταραντίνο «σκότωσε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: RIP Rick Dalton

Ο Κουέντιν Ταραντίνο «σκότωσε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο: RIP Rick Dalton

Δεν συμβαίνει στην πραγματική ζωή, φυσικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει «σκοτώσει» τον Ρικ Ντάλτον, τον χαρακτήρα του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood.

Την… ανακοίνωση για την τύχη του πρωταγωνιστή του Once Upon a Time in Hollywood έκανε ο ίδιος ο Κουέντιν Ταραντίνο, ανεβάζοντας στο twitter το podcast του «The Video Archives». Εκεί έκανε γνωστό ότι ο Ρικ Ντάλτον, ο φανταστικός χολιγουντιανός ηθοποιός που υποδύθηκε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία του 2019, πέθανε.

«Λυπούμαστε με την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ρικ Ντάλτον, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “The Law of Awards” και “The Firefighter Trilogy”» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ο Ρικ πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στη Χαβάη. RIP Rick Dalton 1933-2023» ανέφερε ο Κουέντιν Ταραντίνο.  

Ο σκηνοθέτης, είναι επίτιμος καλεσμένος στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, διευκρίνισε ότι το επόμενο επεισόδιο του podcast, το οποίο συμπαρουσιάζει με τον σεναριογράφο Ρότζερ Έιβερι, θα είναι στη μνήμη του Ντάλτον και θα περιλαμβάνει μερικούς από τους ρόλους του Ρικ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» ο Ταραντίνο έγραψε ένα βιβλίο για την ιστορία του Ντάλτον και για τη συνεργασία με τον κασκαντέρ του Κλιφ Μπουθ τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία ο Μπραντ Πιτ.

Πέρυσι, ο Ταραντίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μη μυθοπλασίας, Cinematic Speculations, το οποίο εξερευνά τον κινηματογράφο της δεκαετίας του 1970 μέσα από κριτικές και προσωπικά δοκίμια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις