Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μαζί στην Μαρινέλλα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι μαζί στην Μαρινέλλα
Φωτογραφίες NDP

Μια χαλαρή βραδιά γεμάτη τραγούδια αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ της Τετάρτης (10.1.2024) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι λίγες ώρες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ η οποία ήταν και η πρώτη εφ’ όλης της ύλης για το 2024, βρέθηκαν στο Nox όπου τραγουδάει η μεγάλη Μαρινέλλα. 

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι κάθισαν ανάμεσα στους θαμώνες και μάλιστα στα πίσω τραπέζια του μαγαζιού και άφησαν να τους ταξιδέψει η σπουδαία ερμηνεύτρια. Το ζευγάρι αρκετές φορές τραγούδησε τις επιτυχίες της Μαρινέλλας. Ιδιαίτερα φαίνεται να απόλαυσαν το «Καμιά φορά» που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην σύζυγο του.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος η Μαρινέλλα έχει τον τίτλο «Σήμερα» από την ομώνυμη επιτυχία της και μαζί της εμφανίζονται η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι μετά το τέλος της βραδιάς θέλησε να συναντήσει την εμβληματική τραγουδίστρια και εκτός σκηνής. Και τα χαμόγελα περίσσευαν. Παρούσα ήταν και η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη. 

Στο βίντεο του Tlife φαίνεται ο πρωθυπουργός χαλαρός να σιγοτραγουδάει, με την σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Δείτε το βίντεο:

«Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ», είχε δηλώσει παλαιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την σχέση του με την σύζυγο του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις