Lifestyle

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του remake της ταινίας «The Thomas Crown Affair»

Η ταινία αφορά έναν δισεκατομμυριούχο κλέφτη έργων τέχνης που διασκεδάζει πραγματοποιώντας φιλόδοξες ληστείες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν θα σκηνοθετήσει το remake της ταινίας «The Thomas Crown Affair» (Υπόθεση Τόμας Κράουν) και θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Τζόρνταν θα υποδυθεί τον Τόμας Κράουν που ενσάρκωσε στην αρχική ταινία του 1968 ο Στιβ ΜακΚουίν και αργότερα επανέλαβε ο Πις Μπρόσναν στο remake του 1999.

Η ταινία αφορά έναν δισεκατομμυριούχο κλέφτη έργων τέχνης που διασκεδάζει πραγματοποιώντας φιλόδοξες ληστείες, μόνο και μόνο για να εμπλακεί σε ένα παιχνίδι γάτας-ποντικιού με μία ερευνήτρια ασφαλιστικής.

Το Deadline ανέφερε στις 18 Ιουλίου ότι η Τέιλορ Ράσελ αποσύρθηκε από την ταινία λόγω δημιουργικών διαφορών. Αρχικά, η Ράσελ είχε επιλεγεί να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Τζόρνταν στον ρόλο που είχε υποδυθεί προηγουμένως η Φέι Ντάναγουεϊ στην ταινία του 1968 και αργότερα η Ρενέ Ρούσο στην ταινία του 1999.

Στις 21 Ιουλίου ανακοινώθηκε ότι ο ρόλος δόθηκε στην Άντρια Αρχόνα, σύμφωνα με το Deadline. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Κένεθ Μπράνα, Λίλι Γκλάντστοουν, Ντανάι Γκουρίρα.

Η παραγωγή ξεκίνησε ήδη νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το THR, «η δράση είναι τοποθετημένη στην Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα το θέμα της κλοπής έργων τέχνης». Η έκδοση του 1999 γυρίστηκε κυρίως στη Νέα Υόρκη, ενώ η ταινία του 1968 γυρίστηκε κυρίως στη Βοστώνη και τις γύρω περιοχές της Μασαχουσέτης και του Νιου Χάμσαϊρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η ταινία animation «Niu Lai» κάνει εισπρακτικό θρίαμβο στην Κίνα παρά την έντονη κριτική για πρόχειρα γραφικά
Σύμφωνα με το BBC, η ταινία ήταν εξαρχής μια χαμηλού προϋπολογισμού και σχεδόν άγνωστη παραγωγή, χωρίς ουσιαστική διαφημιστική καμπάνια πριν από την πρεμιέρα της στις αρχές του μήνα
Εικόνα από την ταινία «Niu Lai»
Καλομοίρα: «Μια φορά ήμουν θυμωμένη και δεν μπορούσα να κοιμηθώ δίπλα του» είπε για έναν καυγά με τον σύζυγό της
«Με την ψυχολόγο μου επικοινωνώ όταν έχω ένα θέμα που παρατηρώ ότι περνάει ο καιρός και δεν το έχω λύσει» ανέφερε η Καλομοίρα σε άλλο σημείο της συνέντευξης
Γιώργος Μπούσαλης και Καλομοίρα Σαράντη