Lifestyle

Ο Μπράιαν Κοξ υπέγραψε για το ριάλιτι «007» νομίζοντας ότι ήταν η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε παρεξήγηση οφείλεται η συμμετοχή του ηθοποιού Μπράιαν Κοξ στο ριάλιτι «007: Road to a Million», όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στο «The Tonight Show».Όπως είπε ο Μπράιαν Κοξ, όταν του έγινε η πρόταση πίστεψε ότι πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του κακού στην επόμενη ταινία του franchise του Τζέιμς Μποντ.

«Νόμιζα ότι ήταν η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ και είπα λοιπόν, “Επιτέλους με βάζουν σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ!”» είπε ο Κοξ.

Και προσέθεσε: «Για χρόνια ήθελα να γίνω ο κακός του Τζέιμς Μποντ. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Σκέφτηκα, “Αυτή είναι η στιγμή μου!” Αλλά δεν ήταν».

Η σειρά ριάλιτι εμπνευσμένη από τον Μποντ ακολουθεί εννέα διαγωνιζόμενους που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζοντας διάφορες προκλήσεις, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες. Ο Κοξ έχει το ρόλο του αφηγητή/εγκεφάλου που βρίσκεται πίσω από τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι.

«Πραγματικοί άνθρωποι μπαίνουν σε περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ για να κερδίσουν ένα εκατομμύριο λίρες», είπε ο Κοξ. «Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είμαι εγώ!» προσέθεσε.

Μιλώντας στο Variety για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ριάλιτι ο ηθοποιός είπε ότι «μου έδωσαν ένα τεράστιο ποσό και αυτό είναι πάντα ένα δέλεαρ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης
Προκλητική ανάρτηση από την Αφροδίτη Μάνου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα κι αυτόν και τη δουλειά του»
«Το λαϊκό προσκύνημα στον νεκρό Μαζωνάκη είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ονείρων μιας γενιάς καλλιτεχνών, που αλλιώς τα φανταστήκαμε», σχολίασε ακόμη η Αφροδίτη Μάνου
Αφροδίτη Μάνου 54
Ξαφνιάζει η Έλεν Μίρεν: Αποφεύγω τους γιατρούς και προτιμώ για ιατρικές συμβουλές την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το 2024 παραλαμβάνοντας κάποιο βραβείο, η 81χρονη καλλιτέχνης είχε σκίσει το κείμενο της ομιλίας που της είχαν δώσει οι διοργανωτές όταν κατάλαβε πως ήταν γραμμένη από ΑΙ
Έλεν Μίρεν