Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Νίκολας Κέιτζ ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία: «Είναι από τις καλύτερες ταινίες μου»

Ο Νίκολας Κέιτζ ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία: «Είναι από τις καλύτερες ταινίες  μου»
Φωτογραφία Reuters

Αναδρομή σε στιγμές της καριέρας του κάνει ο Νίκολας Κέιτζ και ζητεί από το κοινό να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να δει με άλλη ματιά τα «Σταυροδρόμια της ψυχής» του Μάρτιν Σκορτσέζε που βγήκε στις αίθουσες το 1999.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Deadline, ο ηθοποιός ζητά από το κοινό να επαναξιολογήσει την ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε όπου πρωταγωνίστησε.

«Ναι, μου αρέσει αυτή η ταινία και νομίζω ότι θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου», είπε ο Κέιτζ. «Το είδα ξανά πρόσφατα. Νομίζω ότι το Paramount+ το έχει. Δεν έχει γίνει ακόμα σε ψηφιακή μορφή υψηλής ευκρίνειας, αλλά ανυπομονώ να κάνω μια συνέντευξη για την ταινία με τον Μάρτιν Σκορσέζε για το Paramount+, γιατί νομίζω ότι η ταινία αξίζει άλλη μια ματιά. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες ταινίες μου», είπε αρχικά ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο Κέιτζ μάλιστα υποψιάζεται πως η ταινία έπεσε θύμα μιας παραπλανητικής εκστρατείας μάρκετινγκ καθώς είχαν υποσχεθεί ένα θρίλερ υψηλής δράσης, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένα εσωτερικό πνευματικό δράμα.

 

«Αλλά νομίζω ότι παρερμηνεύτηκε», είπε. «Η ταινία κυκλοφόρησε στην αγορά με τέτοιο τρόπο -πιθανώς επειδή έκανα ταινίες περιπέτειας- που οι άνθρωποι πίστευαν ότι θα ήταν μια ταινία δράσης περιπέτειας. Λοιπόν, δεν ήταν αυτό. Ήταν μια πολύ οδυνηρή ανάλυση χαρακτήρων, βασισμένη σε ένα πολύ καλό βιβλίο του Τζο Κόνελι. Αλλά παρεξηγήθηκε και νομίζω ότι αυτή η ταινία, ίσως όταν γίνει σε υψηλή ευκρίνεια, να της δοθεί άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε ο ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις