Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ του «Mess it up» των Rolling Stones

Ο Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ του «Mess it up» των Rolling Stones
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο ηθοποιός Νίκολας Χολτ είναι ο πρωταγωνιστής στο καινούργιο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Mess It Up» των Rolling Stones. Το τραγούδι είναι από το νέο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη 2023.

Ο Βρετανός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Mess It Up» των Rolling Stones, ο Νίκολας Χολτ υποδύεται έναν άνδρα που εγκαταλείπει το σπίτι του αποφεύγοντας μια διαμάχη στο σπίτι του.

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού των Rolling Stones, ο ήρωας φεύγει από μια δύσκολη σχέση και ξεκινάει μια περιπέτεια. Το βίντεο κλιπ υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy σκηνοθέτης Καλμάτικ.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, στο οποίο το θρυλικό συγκρότημα συνδυάζει το κλασικό, μπλουζ-ροκ στυλ με μια ντίσκο, μοντέρνα ποπ προσέγγιση.

Μάλιστα, ο καινούργιος δίσκος έρχεται 18 χρόνια μετά την τελευταία πρωτότυπη δουλειά των Rolling Stones. Παράλληλα είναι ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε μετά την απώλεια του ντράμερ Τσάρλι Γουότς το 2021.

Όσον αφορά το τραγούδι «Mess It Up», αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι από το «Hackney Diamonds» που συνοδεύεται από μουσικό βίντεο, μόνο μετά το single «Angry».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Rolling Stones (@therollingstones)

Ο Βρετανός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram το βίντεο κλιπ που πρωταγωνιστεί χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του:
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε ένα βίντεο των Rolling Stones».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις