Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ξέρει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν ξέρει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν γνωρίζει το ποιος θα τον διαδεχθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα 007 στην κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ και δείχνει να μην ασχολείται διόλου με το θέμα. Ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί τις φήμες για την επιλογή του αντικαταστάτη του στην επόμενη ταινία του με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007, Τζέιμς Μποντ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται διόλου με το θέμα του αντικαταστάτη του ως Τζέιμς Μποντ και δεν δίνει και σημασία στο όλο θέμα. «Δεν δίνω καθόλου σημασία» είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ σε συνέντευξή του στο podcast «Happy Sad Confused», λίγο μετά την πρόσφατη προβολή της νέας του ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

«Απλώς… δεν μπαίνω στο διαδίκτυο, δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης» προσέθεσε.

Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ σε πέντε ταινίες, αρχίζοντας από το «Casino Royale» του 2006 και ολοκληρώνοντας με το «No Time to Die» πέρυσι. Αν και ο 54χρονος ηθοποιός δεν θα υποδύεται πλέον τον εμβληματικό χαρακτήρα, αποκάλυψε ότι «θα βρίσκεται σε θέση μπροστά και στο κέντρο στον κινηματογράφο, όταν θα παρακολουθήσει έναν νέο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις