Lifestyle

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις δεν φωτογραφίζονται συχνά μαζί, αφού αποτελούν ένα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που επιθυμούν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ. Έτσι, η σπάνια, κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας του ηθοποιού, προκάλεσε εντυπώσεις.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery», στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλευρό της Ρέιτσελ Βάις. Πριν από αυτό ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί μόνος του φορώντας ένα μπλε σμόκιν. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο Λονδίνο στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Σύμφωνα με το Hello το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία είναι γνωστή διεθνώς για τη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον Ιούνιο του 2011, με μόλις τέσσερις καλεσμένους, μεταξύ των οποίων τα δύο τους παιδιά από προηγούμενες σχέσεις και τον Σεπτέμβριο του 2018 απέκτησαν μία κόρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Άννα Βίσση επανήλθε με μήνυμα για τους μουσικούς της: «Μας δένουν πολλά και νοιώθω αγάπη και εκτίμηση»
Με αυτή την κίνηση, η Άννα Βίσση επέλεξε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην απόλυτη μουσική της οικογένεια, εκφράζοντας την βαθιά της ευγνωμοσύνη στους συνεργάτες της
Άννα Βίσση 10
Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλίτσα Καλογεράκου: «Σου βγάζω το καπέλο» έγραψε για την κριτική της στον Γιάννη Μπέζο
Η πρόσφατη τοποθέτηση του Γιάννη Μπέζου σχετικά με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη άνοιξε όπως φαίνεται έναν νέο κύκλο συζητήσεων στον καλλιτεχνικό χώρο
Φιλίτσα Καλογεράκου και Σπύρος Μπιμπίλας