Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον στον ρόλο του Αννίβα σε επική ταινία του Άντουαν Φουκουά για το Netflix

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον στον ρόλο του Αννίβα σε επική ταινία του Άντουαν Φουκουά για το Netflix

Με τον σκηνοθέτη των ταινιών «Training Day» και «Equalizer» Άντουαν Φουκουά συνεργάζεται ο ηθοποιός Ντένζελ Ουάσιγκτον για να υποδυθεί τον Καρχηδόνιο στρατηγό Αννίβα σε ταινία του Netflix.

Το σενάριο της ταινίας που θα πρωταγωνιστεί ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το Variety, θα είναι του Τζον Λόγκαν, τρεις φορές βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου γνωστού από τις ταινίες «The Aviator» του Μάρτιν Σκορσέζε και «Μονομάχος» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, η ταινία «βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Αννίβα, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες στην ιστορία. Η ταινία καλύπτει τις κομβικές μάχες, στις οποίες ηγήθηκε εναντίον της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια του Β’ Καρχηδονιακού Πολέμου».

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Έρικ Όλσεν, Άνταμ Γκολντγουόρμ και τον Άντουαν Φουκουά μέσω της πρώτης συμφωνίας της Hill District Media με το Netflix.

Ο Φουκουά σκηνοθέτησε πρόσφατα τον Ουάσιγκτον στο θρίλερ δράσης «The Equalizer 3», στο οποίο ο ηθοποιός επανέλαβε τον ρόλο του ως πρώην πεζοναύτης Ρόμπερτ ΜακΚαλ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις