Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Οδυσσέας Σταμούλης επιστρέφει στο θέατρο – Γιώργος Λιάγκας: Αναγκάζεται, έχει οικονομικά προβλήματα

Ο Οδυσσέας Σταμούλης επιστρέφει στο θέατρο – Γιώργος Λιάγκας: Αναγκάζεται, έχει οικονομικά προβλήματα

Την απόφαση να γυρίσει στη δουλειά, μόνο μερικούς μήνες μετά το χαμό του 11χρονου γιου του πήρε ο Οδυσσέας Σταμούλης. Το αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, που εξήγησε και τους λόγους.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το θάνατο του γιου του στους Φούρνους Ικαρίας αλλά επιστρέψει στο θέατρο για να συμμετάσχει σε παράσταση καθώς έχει οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

«Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και σε μια κωμωδία.

Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω άλλα πράγματα που μου είπε. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία για να βγάλει τα προς το ζην», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα και μου είπε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Δεν ήξερα τι να του πω. Δε ξέρω πως είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του. Ό,τι και να του έλεγα θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο.

Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του. Ήταν καταρρακωμένος. Και ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις