Lifestyle

Ο. Παπαδάκου: Το ταξίδι στο Λονδίνο και η συνάντηση με την Άννα Βίσση!

Δες φωτογραφίες από τη φθινοπωρινή απόδραση στη βρετανική πρωτεύουσα…

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Λονδίνο με την Άννα Βίσση βρέθηκε αυτές τις μέρες η Ορθούλα Παπαδάκου. Οι δυο φίλες συναντήθηκαν στη βρετανική πρωτεύουσα και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram.

 

Θέλοντας να ξεφύγει για λίγο από το καθημερινό της πρόγραμμα, η Ορθούλα οργάνωσε μια ολιγοήμερη απόδραση με τους φίλους της στο Λονδίνο. Εκεί αφού απόλαυσε τη βόλτα τις στους κεντρικούς δρόμους και δοκίμασε το αγαπημένο της burger, συναντήθηκε με την Άννα Βίσση, η οποία βρίσκεται εκεί για τη συναυλία που θα δώσει στο Κοκο.

 

Οι δυο τους πόζαραν μαζί φορώντας περίεργα σκουφάκια, μπαίνοντας για λίγο στο κλίμα του Halloween και δίνοντας στους διαδικτυακούς φίλους τους μια γεύση από το πώς περνούν στο όμορφο Λονδίνο.

Δες όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι της Ορθούλας στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ ανακοίνωσε την τελευταία περιοδεία της καριέρας του με τίτλο «The Final Encore»
Το αποχαιρετιστήριο τουρ ξεκινά τον Απρίλιο του 2027 από το Δουβλίνο, συνεχίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και έπειτα από μια εκτεταμένη ευρωπαϊκή διαδρομή, ρίχνει αυλαία τον Ιούλιο στο Αννόβερο της Γερμανίας
Ροντ Στιούαρτ