Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη γιορτάζουν την επέτειο του πρώτου ραντεβού τους

Ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη γιορτάζουν την επέτειο του πρώτου ραντεβού τους

Αποκαλυπτικοί στο Σπίτι με το Mega ο Πασχάλης και η σύζυγός του, Αλίκη Αρβανιτίδη.

Την πρώτη τους γνωριμία, τον διετή χωρισμό τους αλλά και το πως τελικά κατάφεραν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού, εξιστόρησαν στο Σπίτι με το Mega και τη Ρούλα Κορομηλά ο Πασχάλης και η Αλίκη Αρβανιτίδη.

«Μέναμε απλά στην ίδια ωραία γειτονιά. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε και τον χαιρέτησα ως εξής. “Hello Dragstore man” του λέω γιατί τότε ο Πασχάλης είχε το πρώτο του συγκρότημα, του Dragstore Men. Από εκεί και μετά αρχίσαμε να βλεπόμαστε φιλικά, είχαμε ένα εξάμηνο φλερτ έντονο και με πολύ συναίσθημα, κάποια στιγμή μας είδε ο αυστηρός μπαμπάς μου στον δρόμο και επειδή θύμωσε πολύ μας χώρισε. Δηλαδή για δυο χρόνια δεν μπορούσαμε να ιδωθούμε, βλεπόμασταν από μακριά αλλά υπήρχε πάντα μια φλόγα», διηγήθηκε αρχικά η Αλίκη Αρβανιτίδη.

Το πρώτο ραντεβού τους, παραλίγο να μη γίνει!

«Δεν βλεπόμασταν ούτε κρυφά, δεν γινόταν. Ήμουν και δεκατεσσάρων χρονών κοριτσάκι. Πολύ μικρή ήμουν. Ώσπου κάποια στιγμή, λίγο πριν κλείσω τα 17, τον συνάντησα στην πόρτα του πατρικού μου σπιτιού και όπως, με κοίταξε, μου λέει “θέλεις να βρεθούμε την Κυριακή να πάμε να πιούμε ένα ποτό;”. Δέχθηκα και έτσι έγινε και βρεθήκαμε. Στο πρώτο όμως ραντεβού χαθήκαμε γιατί λάθος κατάλαβα εγώ τον τόπο του ραντεβού αλλά μεσολάβησε η μαμά του από το σπίτι και μας είπε που θα βρισκόμασταν. Αυτό ήταν και το πρώτο μας ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου 1967 το οποίο και γιορτάζουμε ανελλιπώς κάθε χρόνο».

Ο μπαγάσας και ο γάμος

Η Αλίκη Αρβανιτίδη περιέγραψε και πως κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις του πατέρα της για τη σχέση και το γάμο τους. «Όταν ήρθε η ώρα να με ζητήσει ο Πασχάλης για να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και του ζήτησε ένα ραντεβού για να πάει να τον δει στο γραφείο του. Πήγε, δεν ξέρω τι είπαν οι δυο τους, αλλά όταν γύρισε ο πατέρας μου στο σπίτι λέει στη μητέρα μου… μου φαίνεται πως αυτός ο μπαγάσας είναι πολύ συμπαθητικός και θα με κάνει να τον αγαπήσω! Και τελικά τον αγάπησε πάρα πολύ και ο Πασχάλης τους είχε σαν γονείς του».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις